Δηλώσεις των βουλευτών Σέλτσα ΣΥΡΙΖΑ και Αντωνιάδη Ν.Δ.(video)

Αμέσως μετά από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων οι δύο νέοι βουλευτές της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, κ. Σέλτσας με τον ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Αντώνιάδης παραχώρησαν δηλώσεις


Δείτε το βίντεο της Ηχω Φλώρινας:

Δημοσίευση σχολίου

29 Σχόλια

  1. ρε Ατωνιάδη θα μας τρελάνεις;
    καταφέρατε να βγεί πρώτο κόμμα στο νομό ο Συριζα και εσύ καμαρώνεις και πανηγυρίζεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΥΣΤ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΙΣ ΝΔ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΥΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΛΩΡΙΝΩΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΔ

      Διαγραφή
  2. Ο πρώτος της ΝΔ 4800 η τελευταία 300.
    Ο πρώτος του ΣΥΡΙΖΑ 3187 η τελευταία 2100. Έτσι γίνεται ψηφοδέλτιο που συσπειρώνει τον κόσμο κύριοι της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Ο λαός όμως δεν ξεχνά κ. Αντωνιάδη και κ. Βοσκόπουλε, η ιστορία είναι μπροστά μας. Η καταστροφή μιας παράταξης και ενός νομού δεν θα μείνουν ατιμώρητα. Ο χορός της προσωπικής νίκης σου πάνω στα συντρίμμια της παράταξης που ήταν πάντα πρώτη στο Νομό είναι βέβηλο γεγονός και χαρά κοντή που δεν θα κρατήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η προσπάθεια με Συριζαΐακά υλικά να φτιάξεις Νεοδημοκρατική δείπνο είναι κορυφαία!!! Όπως και η μεακλογική σύγχυση στο χώρο της Δεξιάς.
      Φιλική συμβουλή χωρίς χρέωση : "Να είσαι ο εαυτός σου! Αν θέλεις, μάλιστα, να αντιγράψεις κάτι μην το κάνεις αποσπασματικά αδικείς την προσπάθειά σου! " Τέλος, την αλλαγή ξεκίνησέ την από τον ευτό σου εκφέροντας τεκμηριωμένο πολιτικό λόγο.

      Διαγραφή
    2. ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΔ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΜΥΝΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ.
      ΝΤΕΜΕΚ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ..

      Διαγραφή
  3. Κάνατε το Αμύνταιο δώρο στον ΣΥΡΙΖΑ για το κέφι του Αντωνιάδη και του Βοσκόπουλου. Αγνοήστε μας ξανά και θα δείτε που θα πάτε εσείς της ΝΔ μαζί κι Αντωνιάδης Βοσκόπουλος και όλοι οι εργολήπτες δημοσίων έργων. Κι ο νοών νοεί τω, όπως είπε κι ο φίλος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σέλτσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μεγαλύτερο δώρα για το ΣΥΡΙΖΑ ήταν η αντιλαΐκή πολιτική της Ν.Δ. Αντί να τρώτε τις σάρκες σας, μήπως να γίνετε πιο απαιτητικοί από το κόμμα σας και πιο χρήσιμοι επομένως για το έθνος. Θα σας βοηθούσε σε μια ουσιαστική αυτοκριτική εξάλλου, που μετεκλογικά πρέπει να κάνετε! Κάποτε μιλούσατε για λαΐκή δεξιά...., θα τρίζουν τα κόκκαλα του γέρου, ιδρυτή...!!!

      Διαγραφή
    2. και κλάμα τα γιουσουφάκια και τα γιαννιτσάκια.
      Ευτυχώς που σας εφτυσε το κόμμα (προφανώς και κάτι ήξερε), γιατί θα γινόσασταν ρεζίλι

      Διαγραφή
  4. 2:15 και 2:19 πληρώνεσαι με το κομμάτι από το γραφείο του ΠΡΩΗΝ βουλευτή και ΠΑΡΑΛΙΓΟ δημάρχου;

    Όνειρα γλυκά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια Κώστα! Συγχαρητήρια Αμύνταιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΕΧΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ

      Διαγραφή
  6. Ας δεχθούμε ότι το φρεσκάρισμα του πολιτικού λόγου της Φλώρινας, που θα προκύψει μέσα από την εκπροσώπησή της στο κοινοβούλιο με νέα πρόσωπα θα είναι έκδηλο. Οι δυο βουλευτές οφείλουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για όφελος του ακριτικού νομού μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. < b > έργα και μόνο έργα < / b >

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συνχαρητηρια Σελτσα.Συνχαρητηρια ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕΛΤΣΑ ΜΠΡΑΒΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ''''''''''ΠΕΡΚΑ ΕΛΑ ΚΩΝΤΟΣΟΡΟ ΓΙΑ ΠΙΠΕΡΚΑ'''''ΞΙΝΟΝΕΡΙΤΗΣ'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά που λες συμβαίνουν στο θολωμένο σου μυαλό.

      Διαγραφή
  10. ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΤΣΕ ΕΚΑΝΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΞΙΝΟ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟ ΑΞΙΖΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συγχαρητηρια κωστα συγχαρητηρια και στον κοσμο που ψηφισε σωστα.Τωρα δουλεια
    Τ.Ε.Ι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Που πάτε ρε χωρις υποψήφιο από το Αμύνταιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι αγώνες του κυρίου Σέλτσα με την αριστερά άρχισαν από τα χρόνια του Γυμνασίου. Πολλά συγχαρητήρια. Βεβαίως και η εκλογή του αποτελεί δικαίωση των αγώνων του στην αριστερά. Είναι νίκη των Ελλήνων ψηφοφόρων του νομού μας και της αριστεράς στον νομό της Φλώρινας. Γιατρέ καλή επιτυχία στα έδρανα της βουλής των Ελλήνων.Η κατάσταση έχει αλλάξει και ο κύβος έχει ριχτεί. Ευχή για λύσεις στα προβλήματα της ανεργίας και της ανάπτυξης στον νομό.
    Γ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. cherif καλοχαιρέτα τους πεζούς όταν καβαλικέψεις για να σε χαιρετούν κι αυτοί όταν θα ξεπεζέψεις.
    ΦΙΛΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΩΣ ΚΟΜΜΑ ΑΞΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ κ. ΣΕΛΤΣΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ. ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Στο πρόσωπο του κ Σελτσα βλέπω αυτο που θελω απο εναν βουλευτη του νομου μας. Ηθος, σοβαροτητα, αξιοπρεπεια...Ενας ευγενής αγωνιστής που ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι θα εκπροσωπησει με τον καλυτερο τροπο τον τοπο του. Δεν ειμαι ΣΥΡΙΖΑ αλλα ειμαι περηφανος που κατάφερε και με την ψηφο μου να εκλεγεί. ΑΞΙΖΕΙ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΛΑ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΚΑΙ ΣΕΛΤΣΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΩΡΙΣ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΝΧΑΡΟΥΝ,ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΛΕΚΕΔΕΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΝΑ ΚΡΑΤΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΤ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑ ΕΧΑΣΕ Κ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ Κ ΣΤΟΥΣ 2 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σέλτσα συγχαρητήρια. Πρόσεξε αυτούς που έχεις δίπλα σου. Αν θες φυσικά, γιατί "δικοί σου" είναι. Εσύ όμως είπες θα είσαι βουλευτής ΟΛΩΝ των Φλωρινιωτών. Εννοώ κάτι εστιάτορες-ξενοδόχους, κάτι λαμόγια του ΠΑΣΟΚ (βλέπε Ολυμπιακοί Αγώνες 2004), κάτι δεξιούς γλύφτες και άλλοι πολλοί. Κάνουν κακό στον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι κλασσικοί χρηματοφάγοι, αν και λένε ότι είναι αριστεροί. Φίλοι με Λιάνη κάποτε, που βρίζουν τώρα, όλα τα προγράμματα τα πήραν όμως τότε, και φάγανε λεφτά. Θα είναι ντροπή να ξαναχωθούν όλοι αυτοί και όχι ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ σύντροφοι και πολίτες που έχουν ανάγκη. ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .