Απίστευτη επίθεση του Δημάρχου Αμυνταίου στους ΑΝΑΠΟΔΟΥΣ….(video)

Ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Θεοδωρίδης επιτέθηκε χθες στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείο Αετού για έκδοση ανακοίνωσης (διαμαρτυρίας) σχετικά με ελλείψεις που υπάρχουν στο Σχολείο.
Δείτε  την ανακοίνωση http://anapodoi.blogspot.no/2015/01/blog-post_938.html
Στην συνέχεια επιτέθηκε στους ΑΝΑΠΟΔΟΥΣ
 γιατί αναρτήσαμε την συγκεκριμένη ενυπόγραφη επιστολή, λέγοντας πως πρωτοστατούμε μη χάνοντας ευκαιρία να ανακοινώνουμε ψευδείς ειδήσεις….. απειλώντας πως αυτό το θέμα δεν θα το αφήσει έτσι και πως αποδώ και πέρα θα είναι απέναντι στους ΑΝΑΠΟΔΟΥΣ.
Μας τιμά που ο κ. Θεοδωρίδης ξέρει μόνο τους ΑΝΑΠΟΔΟΥΣ … απορίας άξιο είναι πως αυτός «Ο Δήμαρχος όλων των Δημοτών»   αυτός που θα είχε ανοιχτη  την πόρτα του Δήμου για όλους τους Δημότες ( ψηφοφόρους του και μη)  από την πρώτη στιγμή της Δημαρχίας του έχει αποκλεισμένους τους  αναγνώστες των ΑΝΑΠΟΔΩΝ από τα δελτία τύπου του Δήμου Αμυνταίου……
Ο Δημοκράτης Δήμαρχος , έφτασε στο σημείο να μας απειλήσει….. να μας απειλήσει γιατί δημοσιεύσαμε μια επιστολή ενός Συλλόγου που δεν είναι αρεστή στον ίδιο!!!!!
Προφανώς ο Δημοκράτης Δήμαρχος διαχειρίζεται τα θέματα του δήμου επηρεασμένος από προσωπικές    εμπάθειες …. Διαφορετικά δεν εξηγείτε η απίστευτη επίθεση και ο αποκλεισμός  απέναντι σε ένα  από τα μεγαλύτερα μέσα της Δ.Μακεδονίας και το μεγαλύτερο στον Δήμο Αμυνταίου… ένα μέσο που έχει ξεπεράσει τους 5.000.000 αναγνώστες….
Τέλος κ. Δημοκρατικέ  Δήμαρχε , που διαβάζεται μόνο εμάς, σαν ενημερώνουμε ότι την συγκεκριμένη επιστολή την έχουν ανεβάσει το σαίτ Ράδιο Φλώρινα εδώ http://radioflorina.blogspot.gr/2015/01/blog-post_306.html
Το σαιτ Νέα Φλώρινα εδώ http://neaflorina.blogspot.gr/2015/01/blog-post_950.html
Το σαιτ Λεχοβίτης  εδώ http://lexovitis.blogspot.gr/2015/01/blog-post_822.html
Κτλ…..
Ελπίζω και εύχομαι πάντα σε έναν  Ελεύθερο, Δημοκρατικό Δήμο Αμυνταίου
ΑΝΑΠΟΔΟΙ 
Δείτε το βίντεο:






Δημοσίευση σχολίου

13 Σχόλια

  1. Εκ μέρους του Δ.Σ. του συλλόγου θα ήθελα να ενημερώσω πως η ανακοίνωση στην οποία αναφέρθηκε ο κ. Θεοδωρίδης δημοσιεύτηκε σε όλα σχεδόν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.Επίσης για το αν είναι άσκοπη ή ανακριβής καλό θα ήταν οι αρμόδιοι να επικοινωνήσουν πέρα από την διεύθυνση του σχολείου και με τους γονείς και να μην θεωρούν ότι όλα περιστρέφονται γύρω τους και λειτουργούν ως αντιπολιτευτικές τακτικές. Είμαστε γονείς και ανησυχούμε για την εκπαίδευση και την υγεία των παιδιών μας και για το λόγο αυτό διεκδικούμε με οποιοδήποτε τρόπο και κόστος την ευρυθμη λειτουργία του σχολείου μας. Εν όψη της συνάντησης μας με τον δήμαρχο Αμυνταίου θα τον παρακαλούσαμε να μην κρίνει μονόπλευρα και να μην χρησιμοποιεί τις κινήσεις μας ως...δούρειο ίππο για την επίθεση του στην αντιπολίτευση του δήμου, ούτε να μας χαρακτηρίζει ως "λαϊκιστές" πριν ακούσει και τα δικά μας επιχειρήματα και απόψεις. Δεν εκφράζουμε καμία παράταξη του δήμου, δεν συμπολιτευόμαστε ούτε αντιπολιτευόμαστε κανέναν. Απλά διεκδικούμε για τα παιδιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΟΥΦΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ...ΒΓΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙΣ
    ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα μασ τρελάνεισ ρε ανάποδη τελείως. Είσαι άσχετη και πάνω από όλα ψεύτρα οπωσ πάντα. Ένα σου λέω μόνο το κακό που κανεισ και διαστρεβλώνεισ την αλήθεια θα γυρίσει πάνω σου να το θυμάσαι. Σοβαρεψου και ασχολησου πραγματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ανθρωπος ειναι απιστευτα κομπλεξικος.εχει υπαρξιακα θεματα που πρεπει να τα λυσει με την βοηθεια ειδικου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aπο ότι καταλάβαμε οι πολίτες του Αμυνταίου είναι μόνο για να....ψηφίσουν.Μάλιστα.Δημοκρατικα πράγματα Μάλιστα ..καταλάβαμε πάρα πολλα ..Ανάποδοι είμαστε στο πλευρό σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ελευθερια του λογου και του τυπου είναι αγνωστες λέξεις για τον Θεοδωριδη και την παρέα του. Επιτέθηκε και εβγαλε χολή σε ενα μπλογκ επειδη δημοσίευσε μια ανακοινωση-αγανακτηση του Συλλογου Γονέων και Κηδεμονων που ανησυχουν για τις συνθηκες εκπαιδευσης των παιδιων τους.Ερώτημα 1ο) Γιατί δεν εκανε την ιδια επιθεση και σε αλλα ΜΜΕ που αναπαρηγαγαν-ως οφειλαν- την ειδηση. Ερώτημα 2ο) Γιατί δεν ενημερώθηκε ως όφειλε σαν δημαρχος για την πραγματικη κατάσταση που επικρατούν στα σχολεια του δημου του; Εχει κλειστει στο καβουκι του και το μονο που τον απασχολει ειναι να μιλαει αυταρχικα και αλαζονικα σε οποιον εχει διαφορετικη αποψη απο αυτον. Αναποδοι μη μασατε, συντομα θα καταλαβει η δημοτικη παρεα οτι με χουντικες μεθοδους δεν επιβιωσε κανεις. Μωυσιαδη εισαι τραγικός. Μην ξεφτιλιζεσαι αλλο Κωστα , κρατα μια αξιοπρεπεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ?......σιγα ρε παιδια την καναμε ηρωιδα την αναποδοι.....τι κανει για να ειμαστε ολοι στο πλευρο της;;;;;αυτη με την σταση της σε τινος πλευρο ειναι ΑΡΑΓΕ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αντε τραβα με τον ιωσηφιδη ασχετη..δεν θα τ ανεβασεις και μονο που θα το δεις φτανει..μας εχεις τρελανει με τις αναρτησεις σου εναντιον του θεοδωριδη..αντε γεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βλέπετε η "anapodoi" ,η ¨ανεμοζάλη",ξέρει μόνο να κατηγορεί και να αναρτεί θέματα που βολεύουν την ίδια και τον χρηματοδότη της πρώην δήμαρχο!Όλα είναι συντεταγμένα.Γιατί δεν αναρτεί και άλλα θέματα του δημ.συμβουλίου;Δεν πειράζει όμως,φαίνεται ότι βρήκε τον μάστορά της.Το σύγουρο είναι ότι με τον Μούφα δεν θα περάσει καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ANAPODOI ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ BLOGS ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ? ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΟΥΦΑ? ΑΡΕ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΟΙ ΠΟΣΟ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ.ΤΟΣΟ ΑΜΑΣΗΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΕ ΟΛΑ? ΑΝΤΕ ΠΡΑΒΑΤΑΚΙΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ Ο ΜΟΥΦΑΣ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΕΞΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τσόρτσοπ παιδιά. Ας δούμε το θέμα από τη θετική του πλευρά. Κάποιος πρέπει να ι να κάνει αντιπολίτευση στον ΤΗΕΟ και αυτή είναι η Ανάποδοι. Ας την αφήσουμε λοιπόν γιατί κάνει λειτούργημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το θεμα μας ειναι "οι αναποδοι" η το σχολειο του Αετου?Αντι να ειμαστε στο πλευρο του Συλλογου γονεων του Δημοτικου του Αετου ασχολουμαστε με το αν εγινε ρεζιλι ο Μουφας?Ηρεμηστε και ασχοληθειτε με την ουσια του προβληματος και πανω απο ολα με το μελλον των παιδιων μας .Κανενας Θεωδοριδης και κανενας Ιωσηφιδης δεν ποναει πιο πολυ απο τους ιδιους τους γονεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .