ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ


Αγαπητοί φίλοι, μέλη του Δ.Σ , μέλη της «ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ», συγχωριανοί , συνδημότες και όλοι όσοι είστε κοντά στην ομάδα, σας χαιρετώ.
Με την επιστολή μου αυτή, θέλω να σας ενημερώσω σχετικά με την εμπλοκή μου στα οικονομικά της ομάδος, για την οποία κατά καιρούς αναφέρθηκε το όνομά μου στα διαδικτυακά μέσα.
Η αναληφθείσα από μένα εργασία – έλεγχος, με εντολή του τέως προέδρου κου ΒΕΡΓΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ και όλων των μελών της τότε διοίκησής του, έχει περατωθεί.
Μετά τα παραπάνω αναμένω πρωτοβουλία του Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο έχει ενημερωθεί για το αποτέλεσμα του ελέγχου,να καλέσει γενική συνέλευση όποτε αυτό κρίνει σωστό,προκειμένου να ενημερωθείτε όλοι στα οικονομικά θέματα – αποτελέσματα και ότι άλλο σχετικό που θα μπορούσα να απαντήσω.
Στο σημείο αυτό θα ήθελα με όλο το θάρρος να τονίσω ότι η πορεία της ομάδος είναι αξιέπαινη και πρέπει να στηριχθεί από όλους , εγώ από την μεριά μου θα είμαι δίπλα στην ομάδα γιατί αξίζει, είναι μια εμπειρία πρωτόγνωρη για την μικρή μας κοινωνία, είναι όντως ένα ταξίδι που πρέπει να συνεχισθεί.
Τελειώνοντας  θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την συνεργασία τους και για την ανοχή τους που πολλές φορές ήταν απαραίτητη στην πορεία του ελέγχου.
Εύχομαι χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους και
καλή πορεία στην ομάδα μας.
 
Με αγάπη για τον σύλλογο
Παπαδόπουλος Λάζαρος

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Ο ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΕΣΗ...ΕΜΠΝΕΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ...ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ...ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ...Ο ΦΙΛΩΤΑΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΑ SITES(NOVASPORTS,GAZZETTA)...OΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΜΠΑΝΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχει λεφτα ο Φιλωτας!! Ολοι στην ΔΕΗ δουλευουν. Θα βρεθει λυση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μια παρατηρηση για τον 10:08 οι αγροτες ειναι πλουσιοτεροι απο τους δεητζιδες...
    για δες το λιγο..
    .μην λες οτι σου ερχετε στο στομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστούμε κύριε Λαζο καλά το πας το έργο... Μόνο που εσύ δεν είσαι διοίκηση... Μην υποκαθιστάς προεδρο και αντιπρόεδρο που πληρώνουν ενώ εσύ και οι άλλοι δεν έχετε βάλει δραχμή... Αν τα παρατήσουν αυτοί την βαψαμε(βαψατε)!Χαμηλά την μπάλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο Λάζαρε......η ομάδα ΤΩΡΑ θέλει βοήθεια.
    πρέπει να κρατηθεί ψηλά και ετσι θα είμαστε όλοι περιφανοι.
    Θυμήσου πως ξεκινήσατε την εύξεινο λέσχη φιλώτα.....και σε τι επίπεδο ειναι σημερα αυτός ο σύλλογος. Μπράβο και πάλι μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .