Ο Διοικητής Τροχαίας πράττει τα νόμιμα!

Σαφές μήνυμα προς τους οδηγούς αυτοκινήτων αλλά και μοτοσικλετών που σταθμεύουν παράνομα δίνει ο διοικητής τροχαίας  Φλώρινας
.
Μετά την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας, ο έλεγχος του  κυκλοφοριακού  έπεσε ολοκληρωτικά στις πλάτες της Τροχαίας, ο κ. Γκίνης  δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον έλεγχο των παράνομων σταθμεύσεων και την βεβαίωση παραβάσεων σε όσους παρανομούν… χωρίς εξαιρέσεις!
Με τον τρόπο του έχει καταστήσει σαφές προς τους οδηγούς ότι οι τροχονόμοι βεβαιώνουν με αυστηρότητα παραβάσεις και  αφαιρούν πινακίδες  οχημάτων.
Το τελευταίο καιρό από την Τροχαία Φλώρινας  έχουν βεβαιωθεί δεκάδες εκατοντάδες παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. πολλές από αυτές  αφορούν την παράνομη στάθμευση.
Η τροχαία  συνεχίζει τους ελέγχους με αμείωτο ρυθμό προκειμένου να αποσυμφορήσει την κυκλοφοριακή ασφυξία που δημιουργήσουν οι παράνομα σταθμεύοντες οδηγοί ι.χ και δικυκλιστές, με αποτέλεσμα να παρακωλύουν την διέλευση των νομίμων κινούμενων οχημάτων και πεζών.
Η ουσία όμως είναι ότι τα αστυνομικά μέτρα από μόνα τους ίσως δεν αρκούν, σε κάθε περίπτωση θα πρέπει όλοι εμείς οι οδηγοί να συνεισφέρομαι πειθαρχώντας προκειμένου να διευκολύνουμε την ζωή μας, πρέπει να σεβόμαστε τους πεζούς και κυρίως τους ποδηλάτες και τα άτομα με αναπηρία.

Σπύρος Α. Ηλιάδης
Δημοσιογράφος.
Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.
τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Μακάρι να τους δουμε και στο Αμύνταιο ,που η πλατεια Αγιου Κων/νου και το παρκο εχουν μετατραπει σε παρκιγκ .Από την 28 ου Συντ . Πεζικού δεν μπορεις να περάσεις όπως και απο τα ταχυδρομεία .Ας κάνουν και καμια βόλτα από το Φιλώτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και που να πανε τα αυτοκινητα τη Δευτερα ρε εξυπνε...Πως θα δουλεψουν τα μαγαζια; Η πιο εξυπνη κινηση που μπορουσε να γινει ειναι να μετατραπει σε παρκινγ καθε Δευτερα, το παρκο.Για τους δρόμους συμφωνω, για το παρκο οχι!

      Διαγραφή
    2. Του κυβολιθους,τα πλακακια και τα κρασπεδα ποιος θα τα πληρώσει ,οταν θα καταστραφουν τελείως απο το βάρος των αυτοκινητων .Το γκαζόν εσυ θα το ξαναφυτέψεις;

      Διαγραφή
  2. Να παρκάρουν όπου επιτρέπεται ,οχι στην πλατεία και πάνω στο γκαζόν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πού επιτρέπεται ; Οι μοναδικοι χώροι στάθμευσης μοτοσυκλετών με σήμανση της Τροχαίας στην Φλώρινα είναι πιασένοιμονίμως από παρκαρισμένα αυτοκίνητα .Ρε μας σείς ποιόν πάτε να δουλεψετεεεεεεεεεεε ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .