Συνελήφθησαν οχτώ (8) ατόμα στο Αμύνταιο Φλώρινας για διενέργεια τυχερού παιγνίου

Συνελήφθησαν σήμερα (21-12-2014) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Αμύνταιο Φλώρινας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας,
οχτώ (8) ημεδαποί (από 17 έως 31 χρονών) για διενέργεια τυχερού παιγνίου.
Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς για την καταπολέμηση του φαινομένου των παράνομων τυχερών παιγνίων, πραγματοποιήθηκε αστυνομικός έλεγχος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «καφενείο», ιδιοκτησίας 27χρονου ημεδαπού στο Αμύνταιο όπου διαπιστώθηκε ότι, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος επέτρεπε τη διενέργεια του τυχερού παιγνίου «πόκερ» και συμμετείχε σ’αυτή με τους άλλους επτά (7) συλληφθέντες.

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • το χρηματικό ποσό των εβδομήντα (70,00) ευρώ,
  • τριακόσιες δέκα τρεις (313)  μάρκες διαφόρων χρωμάτων και
  • δύο (2) τράπουλες.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.






Δημοσίευση σχολίου

15 Σχόλια

  1. Πριν δημοσιεύετε το κάθε τι φροντίστε να είναι και η αλήθεια.όλα τα παραπάνω είναι ψεύδη ασύστολα και τα 8 παιδιά κρατούνται παράνομα διότι η εν λόγω αρχή φρόντισε με παράνομο τρόπο να τους εκβιάσει πως αν δεν υπογράψουν αυτά που τους υπέδειξε θα τους κατασχέσει όλα τα υπάρχοντα. Όποιος γράφει αυτά τα ψεύδη χωρίς πρώτα να τα επαληθεύει είναι άθλιος. Άς κάνει τον κόπο να σκεφτεί πριν εξευτέλισει τον οποιονδήποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί δε δημοσιεύετε τα σχόλια;φροντίζετε να προωθείτε αυτά που σας υποδεικνύουν;έτσι λειτουργείτε κι εσείς ως ηλεκτρονικός τύπος;αλλά αυτά που σχολιάζοντας δε σας βολεύουν έτσι δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ μου, αν αποκαλείτε το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας άθλιο και ότι γράφει ασύστολα ψέματα ... τότε να κάνετε μήνυση στην Αστυνομία.
    Όταν ένα θέμα έρχεται από το γραφείο τύπου της Αστυνομίας, φυσικά και το θεωρώ αληθές και φυσικά θα το δημοσιεύσω...
    και φυσικά όπως είδατε το σχόλιο σας δημοσιεύτηκε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρώτον δε μίλησα για την αστυνομία αλλά για αυτόν που δημοσίευσε τα παραπάνω δηλαδή εσάς. Δεύτερον δε φροντίσατε να επαληθεύσετε τα δεδομένα σας αγαπητή μου όπως πρέπει να κάνει ο τύπος άσχετα με το τι λέει το γραφείο τύπου της αστυνομίας..όπως και να επαληθεύσετε ότι τα παιδιά δεν είχαν χρήματα και ο κ. Αστυνομικός που τους συνέλαβε τους υπέδειξε να υπογράψουν ομολογία πως έπαιζαν επί χρήμασι ενώ κάτι τέτοιο είναι αναληθές.Τρίτον πριν ρεζιλέψετε τον οποιονδήποτε φροντίστε να κάνετε σωστή έρευνα και όχι να ανεβάζετε στο διαδίκτυο μασημένη τροφή από την οποιαδήποτε αστυνομία την πέρνετε.μπορεί να σας συμβεί κι εσάς και πιστέψτε με δε θα σας αρέσει καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. να κάνουν μήνυση τα ''παιδιά'' στον αστυνομικό που τους έβαλε με το ζόρι να υπογράψουν τα χαρτιά που λές...(Ανώνυμος21 Δεκεμβρίου 2014 - 10:22 μ.μ.)... δεν θέλω να κατηγορήσω τα παιδιά, αλλα με το ζόρι δεν νομιζω να υπογράψαν κάτι.. Το παίζανε μάλλον το ποκεράκι τους.. Και όσο για τον αστυνομικό που δήθεν έβαλε να υπογράψουν, θα του κλ@σετε τα @ρχίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν έχει... που δεν νομίζω...!

      Διαγραφή
    2. Και εσυ αστυνομικος εισαι να φανταστω.Μαθε λοιπον πως αμα θελουν οι εν λογω συλληφθεντες οχι μονο τα α@@@α θα του κλασουν οπως λες αλλα και τον κ@@ο.Και σε ρωτω ρε υπερλαμπρο αστερι,εσυ τωρα ανακαλυψες οτι παιζεται ποκερ στον κοσμο? Και για να καταλαβω που ειμαστε στο Las Vegas και επαιζαν με κανα δεκαρια βαλιτσες με δολαρια? Εβδομηντα ευρω κατασχεσατε!Αχρηστοι ε αχρηστοι!Ο κοσμος καιγεται και εσεις τρεχετε στου εισαγγελεις νεους ανθρωπους για εβδομηντα ευρω!Και αν σας παρουμε τηλεφωνο για κανενα σοβαρο περιστατικο και χρειαζεται να επεμβετε θα ταμπουρωθειτε δε ξερω και εγω που!Αλλα κατα τα αλλα με τον να σταματατε στο δρομο πεζους εφηβους και να τους ανακρινετε με υφος και υπεροψια που ξεπερνα ταινια του Hollywood ξερετε πολυ καλα!Αλλα βεβαια εκει δεν υπαρχει κινδυνος και ξερετε εκ των πρωτερων οτι δεν απειλειστε!Γι αυτο μη μιλατε και ειδικα δημοσια για το αν επρεπε να γινουν οσα εγιναν ή για το αν επρεπε να γινουν κι αλλα!Οταν ο Ελληνας πολιτης σας πληρωνει για να τον υπηρετειτε δε θα τον εκβιαζετε αλλα θα τηρειτε το νομο κατα γραμα και ολα οσα προβλεπει ο κωδικας για τους προσωρινα κρατουμενους γιατι δεν ειναι και δυσκολο να βρεθουν μερικοι αστυνομικοι σε τοσο δυσκολη θεση ωστε να κινδυνεουν να μεινουν ανεργοι!

      Διαγραφή
  6. 8 άτομα- 70 € δηλ. 70/8=8,75€ ο καθένας. Τίναξαν την μπάνκα στον αερα! Ευτυχώς δεν έγινε καμια ληστεία στην περιοχή γιατί η αστυνομία θα ήταν απασχολημένη με τη σύλληψη των τζογαδόρων και δεν θα μπορούσε να κρυφτεί πίσω απο κανα θάμνο! Υ.Γ και 2 τράπουλες σε καφενείο. Όπως λέμε βρέθηκε εικόνα σε εκκλησία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μιλάμε σπίτια παίζαν τα παιδιά...Ευγε κύριε πολιτσμανε! Το έργο σας ηταν τοσο μικρό οσο και το μυαλό σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έξω από το χορό εύκολα μιλάς Ανώνυμε.μια χαρά με το ζόρι εξαπατάς παιδιά (γιατί για παιδιά πρόκειται) που έρχονται αντιμέτωπα με την "έννομη" τάξη για πρώτη φορά για τέτοιο θέμα,η οποία δεν τους αναφέρει τα πραγματικά τους δικαιώματα.το μόνο λάθος τους ήταν ότι τον πίστεψαν και έβαλαν την υπογραφή τους χωρίς να το ψάξουν παραπέρα. Όσο για τα @ρχίδια που αναφέρεσαι,προφανώς και είσαι του οικείου περιβάλλοντος του εν λόγω αστυνομικού,ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια λειτουργεί σαν ξέφραγο αμπέλι προσπαθώντας να ανεβάσει τα έσοδα της αστυνομίας με όλα τα θεμιτά και αθέμιτα μέσα.κάποια στιγμή θα βρεθεί κάποιος να του κλάσει τα @ρχίδια και τα δικά σου μαζί και τότε θα δούμε πόσα απίδια χωράει ο σάκος για άτομα σαν κι εσάς..το να παίζεις χαρτιά δεν είναι έγκλημα ειδικά όταν είναι χωρίς αντάλαγμα. .εσείς όμως άλλα είχατε στο μυαλό σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μέχρι και σεις ρε που σχολιάζεται παίζεται πόκερ αλλά είστε κρυφές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μάλλον δεν κατάλαβες αυτό που είπα (22 Δεκεμβρίου 2014 - 4:09 π.μ.).. Θεωρώ πως σωστά έκαναν την δουλειά τους οι αστυνομικοί, αλλα εγώ ως αστυνομικος δεν θα το έκανα, δηλαδή δεν θα 'λέρωνα' το μητρώο των παιδιών για ένα παιχνίδι και πόσο μάλλον για 70-80 ευρώ.. Αυτό που είπα και δεν κατάλαβες είναι ότι εφόσον υπάρχουν υπόνοιες για ψευδή σύλληψη και εξαναγκασμό απο πλευράς αστυνομικού μπορουν να κάνουν μήνυση τα παιδια για παράβαση καθήκοντος... Γιατί να υπογράψουν τα χαρτιά? (και ποια χαρτια δηλαδή???).. Απο κεί και πέρα το δικαστήριο θα κρίνει.. Και όχι (22 Δεκεμβρίου 2014 - 8:58 π.μ.) δεν είμαι του οικείου περιβάλλοντος του αστυνομικού, και δεν εχω ιδέα για ποιον λες... Και εγώ γελάω με αυτες τις συλλήψεις, αλλα στο Αμύνταιο είσαι.. Τι περιμένεις? καμια σοβαρή σύλληψη? αφου δεν έχει περιστατικά εκει και εγκληματικότητα!!! Ας ήταν στην ΑΘΗΝΑ να έβλεπα αν κανανε τετοια.. Κύριε (22 Δεκεμβρίου 2014 - 9:29 π.μ.) το οτι υπαρχει διαφθορά υπαρχει σε όλα τα επαγγέλματα, αλλα μην το γενικέυεις γιατι δεν είναι όλοι ίδιοι.. Και το 'σχολιάζεται' και το 'παίζεται' γράφετε με Έψιλον.. Καλές γιορτές σε όλους με ασφάλεια και προσοχή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπόν αν έχω μπει στο κλίμα σωστά ένα θα τονίσω. Μαγκιές σε άτομα του υπόκοσμου ο κομπλεξάκιας δε μπορεί να πουλήσει. θα τον φάνε λάχανο. Τι να κάνει λοιπόν το παιδί για να δείξει και κάτι που να πιάσει για την άνοδο του στην σκάλα? Θα εκβιάσει κανένα παιδάκι, θα τρομοκρατήσει καμιά μυξοπαρθένα και θα ακουστεί το όνομα του στο νομό με 1000 κατάρες συνοδία. Συμφωνώ με τον 3:19 αλλά ρε φίλε εξαρτάται από τη φωνή. Παθητική ή ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ? Και Νο 2 διαφωνία: Κόρακος κοράκου μάτι βγάζει? Αίντε και του χρόνου παιδιά να παίζετε με δραχμές και Τσίπρα πρωθυπυργό. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

      Διαγραφή
    2. Το οτι δε βρισκομαστε στην Αθηνα,δεν παρεχει στην αστυνομια τη νομιμοποιηση να μην επεμβαινει σε περιστατικα οργανωμενης εγκληματικης δρασης.Γι 'αυτο αφηστε αυτη τη γνωστη καραμελα γιατι υποτιθεται οτι η εκπαιδευση σας(την οποια ολοι εμεις πληρωνουμε) περιλαμβανει και την επεμβαση σε ακραια περιστατικα.Ουτε που με ενδιαφερει το αν ειστε ή οχι συνηθισμενοι στην καθημερινοτητα σας να αντιμετωπιζετε κανονικους εγκληματιες γιατι απο τη στιγμη που δωσατε τον ορκο εχετε τις ιδιες ευθυνες και θεωρητικα τις ιδιες δυνατοτητες με εναν συναδελφο σας στο Α.Τ. Εξαρχειων.

      Διαγραφή
  11. Οταν ειχαν τιμησει το αμυνταιο με την παρουσια τους κατι καλοπαιδα με καλασνικοφ και ληστευαν με την ησυχια τους κατι αστυνομικοι που κανουν την δουλεια τους εμφανιστηκαν κατοπιν εορτης!!! Και τωρα ξεσκεπασαν επαξια με ολες τις δοξες και τις τιμες ολοκληρο κυκλωμα χαρτοπαιξιας και τζογου με ποσα που επηρεαζουν την οικονομια του κρατους...ΕΥΓΕ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ...
    ΥΓ: αφηστε να κοινοποιηθει και κανα σχολιο η αντικειμενικη δημοσιογραφια δεν εξυπηρετει συμφεροντα!
    Καλες γιορτες σε οσους εχουν εχουν καθαρη την συνειδηση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .