Δελτίο Τύπου την ΘΥΕΛΛΑΣ ΦΙΛΩΤΑ



Στο ΦΙΛΩΤΑ σήμερα 27 Νοεμβρίου ήμερα πέμπτη και ώρα 19:00 συνεδρίασε το Δ.Σ του Ε.Μ.Α.Σ "ΘΥΕΛΛΑ" ΦΙΛΩΤΑ στα γραφεία του συλλόγου με θέμα ημερησίας διάταξης τις παραιτήσεις τριών μελών του Δ.Σ.

Αφού διαπιστώθηκε απαρτία, τον λόγο πήρε ο Γεν. Γραμματέας του συλλόγου κ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ και είπε στα μελή ότι ο πρόεδρος του Δ.Σ κ ΒΕΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ο Αντιπρόεδρος κ ΟΚΛΑΛΙΩΤΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ και ο ΓΕΝ ΑΡΧΗΓΟΣ κ ΗΛΙΑΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ έχουν υποβάλει γραπτή την παραίτηση τους.
Το Δ.Σ αποφάσισε ομόφωνα να κάνει αποδεκτή την παραίτηση του ΠΡΟΕΔΡΟΥ και του ΓΕΝ.ΑΡΧΗΓΟΥ.
Μέτα από παρέμβαση μελών του Δ.Σ κλήθηκε να παραστεί στην συνεδρίαση ο παραιτηθείς Αντιπρόεδρος κ ΟΚΛΑΛΙΩΤΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ και να εξηγήσει προφορικά τους λογούς της παραίτησης του.
Μέτα από διάλογο και ανταλλαγή επιχειρημάτων για το κάλο του συλλόγου, ζητήθηκε από το σύνολο των μελών του Δ.Σ από τον κ. ΟΚΛΑΛΙΩΤΗ να παραμείνει στο Δ.Σ το οποίο και έγινε δεκτό από μέρους του.
Το Δ.Σ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τούς μέχρι πρότινος συνεργάτες του κ. ΒΕΡΓΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ και κ. ΗΛΙΑΔΗ ΚΩΝ/ΝΟ για την ανιδιοτελή προσφορά τους.
Τους εύχεται προσωπική και επαγγελματική επιτυχία και ελπίζοντας ότι στο μέλλον ίσως μας δοθεί και πάλι η ευκαιρία για συνεργασία.
Τέλος θα θέλαμε να τονίσουμε ότι συνεχίζουμε με ακόμη περισσότερο ζήλο την προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων της ομάδας που τόσο είναι απαραίτητη στον ποδοσφαιρικό και διοικητικό τομέα.
Ορίζουμε νέα συνεδρίαση του Δ.Σ για την Δευτέρα 01/12/2014 και ώρα 19:30 με θέματα 1) Αναπλήρωση των (2) δυο καινών θέσεων για το Δ.Σ και 2) Ανακατανομή αξιωμάτων.
Με τιμή το Δ.Σ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια