Ποιος ευθύνεται για τους 9 συντοπίτες μας που βρέθηκαν στην φυλακή;;;;



Προ λίγων ημερών  9 συντοπίτες μας βρέθηκαν στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου με την διαδικασία του αυτοφώρου, για παράνομη αλιεία στην λίμνη Ζάζαρη .

Οι 9 αυτοί ψαράδες, έχοντας την διαβεβαίωση από άτομο της Περιφέρειας, πως υπάρχει άρση της απαγόρευσης για την αλιεία στην λίμνη Ζάζαρη, πήραν τις βάρκες τους  μέρα μεσημέρι και βγήκαν για ψάρεμα……
Σύμφωνα με πληροφορίες , όταν μέσα από το Αστυνομικό Τμήμα πήραν τηλέφωνο το υψηλόβαθμο διορισμένο στέλεχος της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, άκουσαν την απάντηση « Έτσι Νόμιζα».
Καλό είναι, όταν κάποιοι κατέχουν θέσεις εξουσίας, να μη προτρέπουν τον κόσμο απλά γιατί «Έτσι Νομίζουν» αλλά να ελέγχουν την κείμενη  νομοθεσία.
Το «Έτσι Νόμιζα»  από ανθρώπους που κατέχουν εξουσία δεν είναι απλά ένα λάθος, αλλά όπως και στην συγκεκριμένη περίπτωση που έστειλε 9 αθώους στο τμήμα, είναι  εγκληματικό!!
Το θέμα των καταφυγίων άγριας ζωής  και της αλιείας, αλλά και το θέμα για τις συλλήψεις των 9 , τέθηκε στο χθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο στα προημερισιας θέματα από τον  κ. Δακή , αλλά δεν κατέστει δυνατόν να συζητηθεί καθώς το θέμα βιομηχανικά απόβλητα στη Δυτική Μακεδονία πήγε ως τις 1 τα μεσάνυχτα και λογικά θα συζητηθεί στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο Δ. Μακεδονίας.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια