Ο κακός χαμός έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου…(video)



Είναι κάποιες στιγμές που τα λόγια είναι περιττά….

Δείτε το βίντεο: 



Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. Σα δε ντρεπομαστε λιγο λεω εγω...τι κατασταση ειναι αυτη; Σε ποιους απευθυνεστε; Σε ανθρωπους ή σε ζωα; Εικονα δημοτικου συμβουλιου ειναι αυτη; Απο εσας περιμενει ο κοσμος να λυσετε τα προβληματα του! Εσεις το μονο που ξερετε να κανετε ειναι να βριζεστε και μετα να θυμωμετε επειδη ο ενας δε ζητησε συγγνωμη απο τον αλλον! Ντροπη σας...κριμα σε αυτον τον ερημο τοπο που δε θα δει ποτε ασπρη μερα εξαιτιας σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τίτλος: Στο ίδιο έργο θεατές
    Θέμα: Ψέματα, ψέματα
    Ηχητικά εφέ: Αποστόλης
    Κομπάρσοι: Ρακόπουλος, Μωυσσιάδης
    Κακός: Παπαχρήστου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δειτε κυριες και κυριοι τι μας περιμενει 5 χρονια ,καλα για το Σεριφη δεν περιμενα και κατι διαφορετικο αλλα απο τον Ρακοπουλο;;;;;Επιτελους εβγαλε το αληθινο του προσωπο.Αισχος ,ντροπη. Αυτοι δεν θελουν να εχει αποψη αλλος .Χουντα θυμαζει η συμπεριφορα ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΣΕΡΙΦΗ ΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.Κριμα και παλι κριμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δείγμα γραφής είχε αφήσει ο Θεοδωρίδης προεκλογικά για τη συμπεριφορά του και των ομοίων του. Θεωρεί τσιφλίκι του τον Δήμο. Κάποια στιγμή θα πληρώσει πολύ σκληρά. Το θέμα είναι να το καταλάβει και τότε!!!!! Υ.Γ. Τι φταίει ο φτωχός λαός που τον κοροιδεύουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑΚΑΡΕ ΤΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ 2 ΜΥΝΟ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΑΒΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ.ΑΠΟ ΤΟΡΑ ΑΜΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝΕ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΡΟ ΟΣΟ ΘΑ ΦΕΝΟΝΤΕ ΟΙ ΒΡΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΚΑΡΕ ΔΗΝΑΤΑ ΕΙΣΕ ΔΥΝΑΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .