Με την πρώτη βροχή γίνεται αδύνατη η πρόσβαση στο 2ο Νηπιαγωγείο Αμυνταίου



Στο απροχώρητο έχει φτάσει η κατάσταση για μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς του 2ου Νηπιαγωγείου Αμυνταίου, καθώς
με την παραμικρή βροχή ο δρόμος μπροστά από την είσοδο του σχολείου πλημυρίζει και λόγω των ανύπαρκτων πεζοδρομίων η πρόσβαση τους από και προς το σχολείο  να  καθιστάτε δύσκολη.
 
Χθες Παρασκευή, για άλλη μια φορά λόγω της βροχόπτωσης στο Αμύνταιο, γονείς και μαθητές έφυγαν εκνευρισμένοι από τον χώρο του σχολείου  γιατί όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες τα ανύπαρκτα πεζοδρόμια είναι πλημυρισμένα από χόρτα  και δέντρα…..

Δημοσίευση σχολίου

10 Σχόλια

  1. Το ιδιο γινεται και στο πρωτο. Απο τη μια οι τρυπες της τηλεθερμανσης απο την αλλη ο χωματοδρομος που γεμιζει νερα και γινεται λιμνη. Και μη χειροτερα. Επισης το ιδιο γινεται και στον παραλληλο δρομο αναμεσα στον δρομο του πρωτου δημοτικου και τον δρομο της παρελασης. Ενα δειγμα πεζοδρομιου ,μονιμα γεματο νερα,και τα παιδια να περπατουν στον δρομο αναμεσα σε νερα και φορτηγα. Καντε κατι επειγοντως γιατι τα παιδια μας κινδυνευουν καθε μερα. Οχι μονο οταν βρεχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάντε κάτι επειγόντως, συμφωνώ απόλυτα και επιτέλους με αυτές τις λαμαρίνες από τους πάγκους του πανηγυριού ας ασχοληθούμε σοβαρά για να μην θρηνήσουμε θύματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗΝ ΑΝΧΟΝΕΣΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΕΙ Ο ΜΟΥΦΑΣ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΧΙ ΧΙ ΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απο τι να πρωτοξεκινησει ο θεοδωριδης. Χαος παντου. Και που εισαι ακομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΗ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απο καθαρο γρανιτη μαλισρα οχι οτι κ οτι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ 10.12 μ.μ.είσαι πιο φθηνός από τα πλακάκια που ενοείς,επ'ιπεδο κ'ορακα,κρα,κρα.κρα.κρα.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ,Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ; ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ; Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΤΥΟ ΟΜΒΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΝΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΝΤΗΡΗΤΟΣ ΜΕ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΠΑΝΤΟΥ. ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΕΧΕΙ ΔΙΚΤΥΟ ΟΜΒΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΜΕΝΟΣ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλα γιατι δεν εθεσε το θεμα αυτο στον φιλο του τον ΦΟΥΧΤΕΛ οΜΑΚΑΡΟΣ νααντιμετοπιστει αμεσα οπως δεκαδες αλλα θεματα..Ας θυμηθουμε ολοι την λυση στο τεραστιο θεμα του χειμωνα που καταφερε με τις σωτηριεςΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΕΙΣ σε καθε κοινοτητα οικισμο αγροικια υποστατικο πλυσταριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΟΥΦΑΣ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΙΣΗ ΧΙ ΧΙ ΧΙ ΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .