Ένταση στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου για τα 12.000 ευρώ για την καθαριότητα της εμποροπανήγυρης (video)



Ένταση προκλήθηκε στο δημοτικό συμβούλιου Αμυνταίου, σε θέμα εκτός ημερησίας διάταξης που αφορούσε  την πίστωση 12.000 ευρώ  σε έργο το οποίο θα δοθεί με  ανάθεση σε εργολάβο για την  καθαριότητα της εμποροπανήγυρης. 
Τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργου Τρύφων  τόνισε πως η καθαριότητα της εμποροπανήγυρης με την προηγούμενη δημοτική αρχή είχε γίνει από τους 12 εργάτες που απασχολούσε ο δήμος χωρίς να επιβαρυνθούν οικονομικά οι πολίτες…. Ο Μάκης Ιωσηφίδης τόνισε πως επί δημαρχίας του ο συγκεκριμένος κωδικός ήταν μηδενικός, το έργο της καθαριότητας έγινε από 12 εργάτες του δήμου και τώρα οι εργάτες είναι 10 κάτι που δεν δικαιολογεί το μέγεθος του ποσού… στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Αποστόλης Θεοδώρου που είπε πως τα άτομα δεν ήταν 12 αλλά 30 κάτι που έφερε μεγάλη ένταση……
Τέλος ο δήμαρχος Κώστας Θεοδωρίδης είπε πως τα άτομα ήταν 14 κάνοντας παράλληλα επίθεση στον Γιώργου για αχαρακτήριστες επιθέσεις και για  παράβαση  εργατικής νομοθεσίας απέναντι στους δημοτικούς υπαλλήλους …..

Δείτε το βίντεο: 

Δημοσίευση σχολίου

16 Σχόλια

  1. με 12 χιλιαρικα πλήρωνουν 2 εργατες για ολόκληρη σεζον όχι για 2 ημέρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πλακα εχει ο Θεοδωριδης, απο που ηρθε ;;απο την Δανια;; Για χαζους μας περναει;;Ποιον θελει να ταισει;; παλι αρχισαν νωρις νωρις οι μασες. Ο κατα τα αλλα λαλιστος ΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ τι λεει ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΟΥΦΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΕΣΕΙΣ 10 ΦΟΡΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΝΤΗΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕΣ.ΜΑΚΑΡΕ ΔΥΝΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλα το εφερε ο θεοδωριδης... 12.000 ευρω θα παρουν τα φιλαρακια του ενω στο προηγουμενο δημοτικο συμβουλιο ελεγε οτι θα δωσει υπερωριες στους ηδη υπαρχοντες υπαλληλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πρεπει να ικανοποιουμε τους υποστηρικτες σιγα σιγα τσαμπα ψηφοι κα ειν μονο η αρχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε Νταβίτ,είσαι πολύ προκλειτικός,εσύ μας είχες ξεπατώσει,με φουλ ωράρια και χωρίς σεβασμό.Είχατε 14 άτομα με συμβάσεις της ΔΙΑΔΥΜΑ,11 με δίμηνα,μόνιμο προσωπικό,αλλά και πενταμηνίτες.Λίγη ντροπή δεν έχεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ !!!!!¨¨΄΄΄!!¨΄΄!! Ο ΜΟΥΣΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΄''¨¨΄ ΤΟ ΥΠΕΡΦΙΑΛΟ ΥΠΟΠΡΟ'Ι΄ΟΝ ΤΗΣ ΤΗΣ ΣΗΨΗΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ . ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο Κ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΑΚΗ !!!!!!!!!!! ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΙΛΑΝΕ Η ΜΟΥΦΟΠΑΡΕΑ !!!!!!!!!!! ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ !!!!!!!! ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΟΥ !!!!!!!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη ξεχάσεις να βάλεις κανα (!) οταν ξαναγράψεις στο site!

      Διαγραφή
  9. ΤΑ ΠΕΝΤΑΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ 12 ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΥΡΙΕ ΓΙΩΡΓΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΗ ΗΜΑΣΤΕ ΡΕ ΜΟΥΦΟΠΑΡΕΑ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΤΗΝ ΜΙΑ ΒΡΗΖΕΣΤΕ ΣΚΟΤΟΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΣΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΗΜΒΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΜΟΝΟ ΓΕΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΙΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΕΡΟΝΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΗΣΑΝ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι λες βρε μη μιλάς αν δε ξέρεις . Μόνο την τελευταία μερα δούλεψαν τα άτομα που λες . Μια χαρά οργάνωση είχαμε με τον Γεωργου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. GIOYSOYFAKIA παρτετο χαμπαρι..5 χρονακια θα σας σφαζει ο ΜΟΥΦΑΣ οπως οι ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ με το μαχαιρι ...Χρειζεστε γερα πνευμονια και δεν τα εχετε..Ασε που σε καποια φαση ο ΓΙΟΥΣΟΥΦ θα γινει ΛΟΥΗΣ..Ψαξτε επειγοντως για ρεζερβα αρχηγο..Η ΜΕΛΗ ειναι καποια λυση και το λεει η περδικουλα της..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΜΟΥΦΑΚΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΜΑΚΑΡΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΧΑΡΗ.ΟΜΟΥΦΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΕ ΑΕΡΑ ΜΟΥΦΟΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΗΝΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΦΗΛΟΔΟΡΙΜΑ ΓΑΤΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγω παρακαλω να μη φυγει..Να τον ξεπουπουλιαζει σαν κοτοπουλο σφαγμενο ο ΜΟΥΦΑΣ..ν απολαμβανουμε θεαμα μοναδικο.ΓΙΟΥΣΟΦΟΜΥΝΧΑΟΥΖΕΝ..τα ψεματα που ταισες 4 χρονια τους πολιτες θα σε πνιξουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .