Σε κλίμα συγκίνησης αποχαιρέτησε σήμερα τους εργαζόμενους του Δήμου ο Μάκης Ιωσηφίδης



Ο απερχόμενος Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Μάκης Ιωσηφίδης, αποχαιρέτησε σήμερα σε γνωστή καφετερία της πόλης του Αμυνταίου, τους υπαλλήλους του δήμου.

Ο κ. Ιωσηφίδης ευχαρίστησε τους υπαλλήλους για την άψογη συνεργασία που είχαν αυτά τα 3,5 χρόνια, είπε πως είναι έντονη η ανάγκη του να τους ευχαριστήσει  για την στήριξή τους και για την υπεράνθρωπή προσπάθεια που κατέβαλαν για  να
ανταποκριθούν κάθε φορά στις ανάγκες της υπηρεσίας με μόνο τους μέλημα το καλό του δήμου.  Πολλοί ήταν η υπάλληλοι που συγκινημένοι των ρώτησαν για τις επόμενες κινήσεις του, παίρνοντας την απάντηση πως θα παραμείνει ενεργά στο Αμύνταιο….


Δημοσίευση σχολίου

12 Σχόλια

  1. ο μόνος συγκινημένος στις φωτογραφίες ο δήμαρχος είναι και ο κιανας που παίζει με το κινητό από αμηχανία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επιτελους....το κοντρολ της πορτας του γραφειου του θα το παρει μαζι του?περιμενω αναρτηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι το άφησε για να το βάλει ο μουφας εκεί που ξέρει...

      Διαγραφή
  3. να ζησουμε να τους θυμωμαστε. ζωη σε λογουσου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο παπαχρηστου που είναι ρε παιδιά;;;
    Μηπως κλαίει στις τουαλέτες;;;;
    Περιμένω ανάρτηση...εντάξει;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επιτέλους η γνωστή καφετέρια εμφανίστηκε με κόσμο! Φίμες λένε οτι εχει αγοραφοβία....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΙ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ.ΗΤΑΝΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ.ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΣΑΝ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΣ?Η ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ?ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΓΧΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΔΟΥΛΕΨΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ.ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΜΑΚΗΣ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ.ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΒΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΚΕΡΑΣΕΙ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ ΟΠΩΣ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.ΜΑΚΗ ΘΑ ΣΕ ΖΗΤΑΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΝΑΙ ΑΡΓΑ......ΣΤΕΡΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ ΝΑ ΣΕ ΠΡΩΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΧΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ Κ....ΒΑΡΑΝΕ.

      Διαγραφή
  7. Φάτε μούφα τώρα, πρωι μεσημερι βραδυ για πέντε χρόνια, να βάλετε μυαλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΜΑΚΗΣ ΟΤΗ ΕΤΑΞΕ ΤΟ ΕΔΟΣΕ.ΤΟΡΑ ΕΤΙΜΑΣΤΗΤΕ ΟΣΟΙ ΕΙΝΕ ΟΙ ΚΟΝΤΙΝΟΙ ΤΟΥΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ ΚΑΛΛΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΕ 20 ΕΒΡΟΥΛΑΚΙΑ ΘΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΙΣΕΤΕ ΓΕΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΣ ΔΟΙΑΦΟΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΟΥΦΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΡΜΟ Τ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΘΑ ΠΑΕΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "ΘΑ ΦΥΓΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΥΦΑ ΠΟΥ ΒΓΑΛΕΣ ΘΑ ΚΛΑΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .