Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;»



Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την εκλογή του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, ο πρόεδρος του ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Πρέπει κάποτε να γίνει αντιληπτό σε αυτό τον τόπο πως η εκλογή του ανώτατου πολιτειακού άρχοντα της χώρας δεν μπορεί να υποκύπτει σε μικροκομματικές λογικές. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να ευτελίζει τους θεσμούς με ανατολίτικα παζάρια προς άγρα ψήφων. Και επειδή το πρόσωπο που φημολογείται είναι συγκεκριμένο, η απορία μου παραμένει: Η Κεντροδεξιά έχει στερέψει από ικανά στελέχη, δεν υπάρχει ούτε ένας κατάλληλος ώστε να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας; Και αν είναι στο τέλος να προταθεί κάποιος από το χώρο της Αριστεράς, τότε τι νόημα έχει το προσκλητήριο συσπείρωσης που απευθύνουν στις κεντροδεξιές δυνάμεις κορυφαία στελέχη της ΝΔ;
Είναι πραγματικά πέρα από κάθε λογική να συζητάμε εδώ και έξι, τουλάχιστον, μήνες για το πρόσωπο του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας την ώρα που ο ελληνικός λαός έχει γονατίσει από το οθωμανικό γιουρούσι σε βάρος του, για αυτή την απίστευτη καταλήστευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του.  
Η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ έχει τους τρόπους να βρει 180 «πρόθυμους» ώστε να παρατείνει την παραμονή της στην εξουσία. Την εμπιστοσύνη, όμως, της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών την έχει χάσει εδώ και πολύ καιρό…»


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια