Ο Τραϊανός από το Αμύνταιο υπέγραψε στον Φίλιππο Βέροιας

Παίκτης του Φίλιππου Βέροιας και με τη… βούλα πλέον είναι ο Τάσος Τραϊανός, καθώς υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του.
Ο 27χρονος φόργουορντ κατέληξε σε συμφωνία με τους διοικούντες
την ημαθιώτικη ομάδα και θα τους ενισχύσει στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α2. Πρόκειται για σπουδαία μεταγραφική ενίσχυση για το συγκρότημα του Δημήτρη Γκίμα, καθώς ο Τάσος Τραϊανός με την εμπειρία του αναμένεται να συμβάλει καθοριστικά στην επίτευξη των υψηλών στόχων του.
Η ανακοίνωση: «Σε ακόμα μία μεταγραφή προχώρησε η ομάδα μπάσκετ του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας. Όπως αναμενόταν, την υπογραφή του σε συμβόλαιο με την ημαθιώτικη ομάδα έβαλε και τυπικά χθες (12/08) ο Τάσος Τραϊανός. Ο 27χρονος (08/02/1987) ύψους 1,97μ. small forward, ο οποίος κατάγεται από το Αμύνταιο Φλώρινας, αναμένεται να αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό γρανάζι στη μηχανή της ομάδας του Δημήτρη Γκίμα και να προσδώσει εμπειρία και ενεργητικότητα στην προσπάθειά της στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.
Ο Τάσος Τραϊανός έχει κατά σειρά αγωνιστεί στις παρακάτω ομάδες: Ολύμπια Λάρισας (2005-06), ΑΕΛ (2006-08, Α1), Χαλκίδα (2008-09, Β’ Εθνική), Απόλλων Πάτρας (2009-10, Β’ Εθνική), Ηρακλής (2010-12, Α1) και ΟΦΗ (2012-14, Α2). Την περσινή χρονιά είχε συμμετοχή και στα 26 παιχνίδια της κρητικής ομάδας και είχε κατά μέσο όρο 5,5 πόντους και 4 ριμπάουντ ανά αγώνα σε 22 λεπτά συμμετοχής. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τραϊανός είναι διεθνής με την εθνική ομάδα των Νέων, της οποίας αποτέλεσε μέλος το 2006.
Με την ευκαιρία αυτής της προσθήκης θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι με σταθερά βήματα το παζλ της στελέχωσης της ομάδας ολοκληρώνεται, αν και εκκρεμούν κάποιες ακόμα μεταγραφικές κινήσεις που θα δυναμώσουν ακόμα περισσότερο το ρόστερ της ομάδας. Καλούμε τον κόσμο της Βέροιας να στηρίξει έμπρακτα την προσπάθειά μας και να αγκαλιάσει την ομάδα με όποιον τρόπο μπορεί, αρχής γενομένης από την αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας, τα οποία θα παρουσιαστούν στο κοινό και θα κυκλοφορήσουν την ερχόμενη Τετάρτη 20 Αυγούστου».
onsports.gr

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .