Άνοιξε η Δανειστική Βιβλιοθήκη του Λεχόβου (video)



Εγκαινιάστηκε χθες, Κυριακή 20 Ιουλίου, η δανειστική βιβλιοθήκη του Λεχόβου, με πολύ μεράκι και κόπο από την υπεύθυνη της βιβλιοθήκης Αφροδίτης  Καραούλη
που έκανε όλη την ταξινόμηση των  8.000 βιβλίων, τα περισσότερα δωρεά του τοπικού συγγραφέα κ. Τάκη Γκοσιόπουλος.
Ιδιαίτερη μνεία έγινα από την κ. Καραόλη και στον κ. Πινόπουλο, μέγα χορηγό της βιβλιοθήκης, ο οποίος διέθεσε το χρηματικό πόσο για την αγορά του κτηρίου.
Τα εγκαίνια της Βιβλιοθήκης τίμησαν με την παρουσία τους, οι Δήμαρχοι Αμυνταίου και Καστοριάς, κ.Ιωσηφίδης και κ. Χατζησυμεωνίδης, ο πρώην Πρόξενος της Γερμανικής Πρεσβείας στην Θεσσαλονίκη κ. Wolfgang Hoelscher-Obermaier, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.
Η βιβλιοθήκη θα λειτουργεί καθημερινά πρωί απόγευμα.
Δείτε το βίντεο:


Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. Αφροδίτη μάλλον θα αναλάβει κάποιος πολύ ποιό μορφωμένος και εξευγενισμένος με το βιβλίο από την 01-9-2014!Και έτσι πρέπει να γίνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αναλόγως πως θεωρεί ο καθένας την μόρφωση....θα έπρεπε να ντρέπεστε για το σχόλιό σας...αντι να συγχαίρεστε την προσπάθεια αυτη,κάθεστε και γράφετε βλακείες(μαλλον η δική σας η μόρφωση θα είναι στο ''κατώτερο'' όριο...ΚΑΡΑΟΥΛΗ μπράβο σου....έκανες περήφανο το χωριό μας κι εσυ και ο ''μεγάλος σε καρδιά και σε δουλειά'' πολιτιστικός σύλλογος μας...ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.

      Διαγραφή
  2. Μπραβο στους ανθρωπους! Συγχαρητηρια! Τα βλεπουν τα δικα μας τα τομαρια εδω στο Αμυνταιο οπου υπαρχει ενα υπερσυγχρονο κτιριο βιβλιοθηκης με ολον τον απαραιτητο εξοπλισμο και ειναι σφραγισμενο απο τη μερα που χτιστηκε; Θα ασχοληθειτε επιτελους και με κατι σοβαρο που αφορα τη μορφωση και την παιδεια μικρων και μεγαλων ή θα ασχολειστε απλα με το αν θα βγειτε και την επομενη τετραετια επιδιδομενοι σε εναν διαρκη επικοινωνιακο αγωνα χωρις ουσια και εργο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημερα λαμπρο παραδειγμα προς μυμηση.Μακαρι να γινει το ιδιο και στο Αμυνταιο που διαθετει το κτιριο ΑΛΛΑ ξεχασαν να βαλουν μεσα βιβλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μορφωμενος ειναι αυτος που ξερει να μιλαει χωρις να προσβαλλει τον αλλον...οι υπολοιποι να βαλουν τα πτυχια τους εκει που ξερουν!!κακεντρεχη σχολια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .