Ευχαριστήρια επιστολή Δ.Σ. Φ.Σ. Αρίων Πτολεμαΐδας Γυναικείου Τμήματος Χάντμπολ.‏



Κλείνοντας άλλη μια αγωνιστική χρονιά με επιτυχία η Διοίκηση του Γυναικείου Τμήματος Χάντμπολ του Φ.Σ. Αρίων Πτολεμαΐδας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους αυτούς που συνέβαλαν
με τον τρόπο τους, ώστε να συνεχίσει το Σωματείο να προσφέρει στους δύσκολους καιρούς, που διανύουμε ευκαιρίες άθλησης στα παιδιά μας.
            Οι προπονητές είναι τα πρώτα πρόσωπα που αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το Δ.Σ.. Είναι οι άνθρωποι που αφιερώνουν τον περισσότερο χρόνο μέσα και έξω από τα γήπεδα δουλεύοντας με τις αθλήτριές μας, ώστε να παρακολουθούμε εμείς τα παιδιά μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Επίσης, ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους παρακάτω χορηγούς, οι οποίοι πρόθυμα μας ενίσχυσαν κυρίως οικονομικά.
ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΗΣ Α.Τ.Ε.
DEL LAGO – ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ: ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ – ΤΖΙΟΥΜΑΡΗΣ
SPORT STYLE – ΚΙΒΡΑΚΙΔΗΣ
ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ
ΓΙΑΝΝΟΥ: ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ-ΔΑΠΕΔΑ
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ: ΑΡΑΠΟΓΛΙΔΗΣ
ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ: «Ο ΞΕΝΟΦΩΝ»
 ΚΩΣΤΙΚΙΔΗΣ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
            Και φυσικά, δεν θα ήταν δυνατόν να μην αναφερθούμε στην βοήθεια των γονέων των αθλητριών, χωρίς την σημαντική αρωγή των οποίων δεν θα μπορούσαμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας.
Είναι αναγκαίο να τονίσουμε ότι όλοι οι παραπάνω παράγοντες έβαλαν το λιθαράκι για τις επιτυχίες και την πορεία του τμήματος. Δεν θα ήταν υπερβολή, αν λέγαμε ότι κατά το ήμισυ οφείλεται σ’ αυτούς και το άλλο μισό ανήκει στις αθλήτριες μέσα στο γήπεδο.
Τους ευχαριστούμε θερμά.
Με τιμή
το Δ.Σ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια