Βανδαλισμός στο Γυμνάσιο Αμυνταίου



Άγνωστοι, εισέβαλαν στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Αμυνταίου και κατέστρεψαν το κιόσκι που υπάρχει (υπήρχε) στην αυλή του σχολείου….  

Δεν είναι η πρώτη φορά που στην πόλη του Αμυνταίου συναντάμε  φαινόμενα βανδαλισμού… ευχόμαστε αυτό να είναι το τελευταίο.


Δημοσίευση σχολίου

11 Σχόλια

  1. καλικανταροι το καναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καποιοι ξερουν αλλα δε μιλουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λαθος πληροφοριες εχεις.Το κιοσκι για λογους ασφαλειας το χαλασανε.Το ξυλο του το ετρωγε εδω και πολυ καιρο το σαρακι.Αυτη ειναι η πραγματικοτητα!!!!!!!!Ρωτηστε σχετικα την διευθυνση του γυμνασιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Ανεμοζάλη ξέρει πολύ καλά τι γράφει, δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται βανδαλισμοί μάλλον από νεαρούς στο Αμύνταιο.
      Πρόσφατα κατάστρεψαν τις μπασκέτες στο Δημοτικό Σχολείο, στο πάρκο δίπλα στο πνευματικό κέντρο συνεχώς ρίχνουν σπασμένα μπουκάλια καταστρέφοντας το δάπεδο του πάρκου και δυστυχώς η Αστυνομία δεν κάνει τίποτα.
      Ένας από τους καθηγητές του Γυμνασίου.

      Διαγραφή
    2. Τους γνωστούς άγνωστους καλικάντζαρους της περιοχής,τους ξέρει πολύ καλά η αστυνομία,σαν παιδιά τους τους ξέρει,λέμε τώρα...

      Διαγραφή
    3. Εσυ σαν καθηγητης τι τους διδάσκεις

      Διαγραφή
    4. αδέκαστε,
      αν τα παιδιά δεν έχουν φόβο τι περιμένεις;

      Διαγραφή
  4. Να τα χαίρονται οι γονείς τους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Διευθυντής υποχρεούται να κάνει μήνυση κατ' αγνώστων, διαφορετικά να τα πληρώσει από την τσέπη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παλιοπαιδα...δεν σεβονται την περιουσια που την πληρωνουν οι ιδοι τους οι γονεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν πάει για "εκπαιδευτικές διακοπές" στην φυλακή ανηλήκων η ενηλίκων, ένα από αυτά τα κακομαθημένα ίσως το μυαλό όλων αυτών των καλόπαιδων θα μπεί στην θέση....Τιμωρία ατιμώρητη σε αυτούς του βανδαλισμούς οδηγάνε...Μην παραξενευτήτε η ασυδοσία αυτών των καλόπαιδων του Αμυνταίου να οδηγήσει και σε καταστροφές η βανδαλισμούς των οικογενειακών τάφων σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .