Πτολεμαίδα: Πατέρας και υιός αλληλοπυροβολήθηκαν με αεροβόλα όπλα



Στην Ασφάλεια Πτολεμαΐδας κρατούνται – από το βράδυ της Τρίτης – ένας πατέρας και ο γιος του,  έπειτα από τoυς τραυματισμούς που υπέστησαν από αεροβόλα όπλα.
Οι πρώτες πληροφορίες του kozan.gr, ανέφεραν ότι προηγήθηκε έντονος καβγάς και διαπληκτισμός των δύο, που οδήγησε στην εκατέρωθεν χρήση των αεροβόλων όπλων.  Από τον καβγά τραυματίστηκε ελαφρά ο πατέρας στο στήθος, αλλά και ο γιος του, ο οποίος φέρει διαμπερές τραύμα στο δάχτυλο. Το συμβάν σημειώθηκε σε κτήμα της οικογενείας.  Αρχικά και οι δυο τους μεταφέρθηκαν στο “Μποδοσάκειο”, ώστε να εκτιμηθεί η κατάσταση της υγείας τους και στη συνέχεια στην Ασφάλεια Πτολεμαΐδας, προκειμένου να δώσουν κατάθεση για το συμβάν.

 Το ονοματεπώνυμο του πατέρα μας προκάλεσε έκπληξη, καθώς πρόκειται για πρόσωπο ιδιαίτερα γνωστό στην κοινωνία της Πτολεμαΐδας (και όχι μόνο). Επικοινωνήσαμε μαζί του για να πληροφορηθούμε την κατάσταση της υγείας του και το τι ακριβώς είχε συμβεί. Ο τελευταίος ισχυρίστηκε πως δεν υπήρξε διαπληκτισμός και πως ο γιος του σημάδευε κάτι άλλο …και πως από λάθος χειρισμό τραυμάτισε εκείνον. Σεβόμενοι την επιθυμία του, ως προς μια ευαίσθητη πτυχή της υπόθεσης (την οποία επιβεβαιώσαμε), αλλά και τ’ ότι αυτή (η υπόθεση)  βρίσκεται σε στάδιο προανάκρισης, δε δημοσιεύουμε περαιτέρω πληροφορίες, ωστόσο δεν ήταν δυνατόν να μην καταγράψουμε – ενημερωτικά – το συμβάν.

Αύριο – και οι δύο – θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Κοζάνης με τις κατηγορίες της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της οπλοχρησίας.

kozan.gr

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. http://www.protothema.gr/greece/article/399201/grevena-bleximata-me-tin-elas-gia-ton-proin-dioikiti-tou-nosokomeiou-me-to-maimou-ptuhio-/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτος ντε,ο διοικητης του νοσοκομειου ΓΡΕΒΕΝΩΝ,με πλαστα δικαιολογητικα,υποψηφιος της Ν.Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .