Ξεκινούν οι δοκιμαστικές πτήσεις υδροπλάνων στη Βεγορίτιδα



Τη Δευτέρα, 14 Απριλίου ξεκινούν οι δοκιμαστικές πτήσεις των υδροπλάνων για την αδειοδότηση του υδατοδρομίου της Βεγορίτιδας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της εταιρίας θα πραγματοποιηθούν προσυδατώσεις υπερελαφρού υδροπλάνου της εταιρίας «Ελληνικά Υδατοδρόμια», που θα ξεκινήσουν γύρω στις 12:00, προκειμένου να ελεγχθεί ο υδατοδιάδρομος.
Η έναρξη των δοκιμαστικών πτήσεων δείχνει ότι έχουμε προχωρήσει στο τελικό στάδιο για την αδειοδότηση του υδατοδρομίου, που σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα θα ολοκληρωθεί στο τέλος του καλοκαιριού.


Γραφείο Τύπου
Δήμου Αμυνταίου

Δημοσίευση σχολίου

37 Σχόλια

  1. ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ. ΜΑΚΗ ΙΩΣΗΦΙΔΗ
    ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΙ ΟΤΙ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ,
    ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ
    Το ακουσες ψευτοθοδορακη;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεεεεε βέβαια γιατί κράτησε και την υπόσχεση του και Παραιτήθηκε όταν έφυγε ο στρατός....ΠΡΌΒΑΤΑ!!!!!

      Διαγραφή
    2. Αλλος για Φαληρο....ΦΦΦΥΓΑΜΕΕΕΕΕ....Τα κεφαλια μεσααα...Μεγαλε Μακη σε παραδεχομαι ...Μυκονο εκανες τοΠατελι.....με κεινον τον Τσανταλη των προηγουμενων εκλογων τι παιζει φετος.Αλλαξε τοεργο η εχω χασει επεισοδια

      Διαγραφή
    3. Μπράβο σου. αγόρι μου εύγε....... δεν πειράζει που ο κόσμος δεν εχει κάρβουνο να ζεσταθεί, θα τον πηγαίνουμε εκδρομές με τα υδροπλάνα και θα ξεχνιέται. Ευγε λαι πάλι. Αααααα και να μη το ξεχάσω. Να τον ψηφίσεις και γιατι βάφτισε κ κατι δοκάρια και τούβλα απο το υποτιθέμενο γυμναστήριο του Φιλώτα. Του δοσαν το ονομα του Ολυμπιονίκη του Τζούντο του Ηλιαδη. Παγκοσμια πρωτοτυπία πριν γεννηθεί το γυμναστήριο το βάφτισαν. Και εγω για αυτο θα ψηφίσω........ ε ρε τρέλα..........

      Διαγραφή
    4. ... και θα παω ένα βήμα παραπάνω, Φαντάσου λέει τα υδροπλάνα να καίνε βιομάζα απο τα δικά μας χωρια! Οι εγκαταστάσεις υποδοχής επιβατών θα ζεσταίνονται με τηλεθέρμανση, ενώ πλήθος στρατιωτικού προσωπικού θα καταφτάνει για το στρατόπεδο της περιοχής περνώντας απο τη τοπική ΔΟΥ για την εκπλήρωση των υποχρεώσεων του.

      Φαντάζομαι κατα την προσνήωση θα τραγουδα ο Μ. Χατζηγιάννης σε προνομιακή αμοιβή...

      Διαγραφή
    5. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΑΓΓΕΛΑΚΟ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙΕΡΑΚΟ ΠΩΣ ΣΑΣ ΚΑΙΕΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΚΑΙΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΕ ΜΕΜΨΙΜΟΙΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΙ ΒΙΤΡΙΝΑ. ΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΟ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΥΦΟ ΜΑΝΤΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΛΟ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΕΝΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΚΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΜΙΖΕΡΟ ΚΑΙ ΒΛΑΒΕΡΟ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΟΙ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΟΙ ΨΕΥΤΙΕΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΤΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ. ΤΟΥΣ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥΣ ΠΕΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΥ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΤΑΣΑΜΕ.ΑΝ (ΛΕΩ ΑΝ) ΕΙΧΑΤΕ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΜΥΑΛΟ ΘΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΣΑΣΤΑΝ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ (ΥΔΡΟΠΛΑΝΑ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΕΙΣ ΚΛΠ) ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΝΑ ΚΑΙΜΕ. ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ "ΚΟΒΕΙ" (ΑΛΑΤΙΕΡΑ ΟΧΙ ΣΕ ΣΕΝΑ. ΕΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΕΝΟ) ΑΛΛΑ ΟΤΙ Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ. ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝ...

      Διαγραφή
    6. 7:22 μ.μ. είσαι όλα τα λέφτα!
      Σε μια παράγραφο τα είπες όλα!

      Διαγραφή
    7. Μακη πολύ αγχώθηκαν τα μουφάκια, βλέπουν ότι δεν τους βγαίνουν τα σχέδια για την αυτοκρατορία που σχεδιάζει ο μούφας πάλι και πλάκωσαν τα σχόλια να κάνουν το άσπρο μάυρο μπας και κερδίσουν τίποτα από κει.

      Ρε ινδιάνοι, ότι και να λέτε το υδατοδρόμιο είναι κάτι καλό για το τόπο. Αν έχετε χρόνο δείτε τον απολογισμό του Δημάρχου και μετά φτιάξτε και έναν για τον μούφα. Περαν από τις πολυκατοικίες του και την μάντρα οικοδομών δεν έχει κάνει τίποτα μα ΤΙΠΟΤΑ!!!

      Οτι και να λέτε δεν μπορείτε να απαξιώσετε ένα μεγάλο έργο που έγινε. Για άλλη μια φορά τελειώσατε από τον τόπο, όσο νωρίτερα το πάρετε χαμπάρι τόσο το καλύτερο!

      Διαγραφή
    8. Αν σου υποσχεθηκε κατι για μετα τις εκλογες....ξεχνατο ...Εχει Δοκτορα στο ψεμα οΜακης καημενε 1΄38...

      Διαγραφή
    9. Παντως το στρατοπεδο δεν εκλεισε η μετακινηση των μοναδων που απεμειναν ματαιωθηκε, το υδροπλανο ηρθε οι τηλεθερμανσεις γινονται ,ο δημος Αμυνταιου δικριθηκε για την οικονομικη διαχειριση με εγγραφο του ΥΠΕΣ που υπαρχει στη διαυγεια και τα μουφοφιδα συνεχιζουν τα προπαγανδιστικα ψεματα. Ποτε ομως ουτε αυτα ουτε ο Μουφας μαςεχουν πει τι θα κανουν ποιο ειναι το οραμα τους και το προγραμμα τους για τ Αμυνταιο. Προφανως περα απο την καταναλωση τσιμεντου και υλικων απο την μουφομαντρα δεν σκεφτονται κατι αλλο. Ευτυχως φιλε 2:07 οπως λες ειναι παρελθον. Αλλωστε κι ο συνδυασμος τους αν και λεγεται ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ ειναι γεματος ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣ (αλεπουδες και τσακαλια).

      Διαγραφή
    10. τι εννοεις το στρατοπεδο δεν εκλεισε φιλε 4 18; μαλλον κατι σου εχει ξεφυγει, για ξαναψαξτο

      Διαγραφή
  2. Α'Ι ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!
    ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΤΗ ΚΡΗΝΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά ο Ρακόπουλος και ο Θεοδωρίδης φώναζαν ότι αυτό είναι στην φαντασία του Ιωσηφίδη και δεν θα γίνει ποτέ.
    Είμαι περίεργος να δω τι ψέματα θα βρουν να πούνε τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χιλια συγνωμη βρε 3΄38 Θακανω και 100 καμψεις .Και χαρακιρι αν θες.ΑΘΡ

      Διαγραφή
  4. Μπραβω δημαρχε ετσι δυναμικος! οχι με ΜΟΥΦΑ και ΑΛΕΠΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν θα ψηφισω θεοδωριδη γιατι κατεβαινει μαζι του και ο αναστασιαδης πρωην δημαρχος αετου,μας δουλευουν ανακυκλωνουν τα πρωσοπα ξανα παλι οι ιδιοι και οι ιδιοι οχι πλεον φτανει ας ξυπνησουμε ολοι μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Η' Ο ΛΙΑΣΗΣ ΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΝ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΙ΄΄΄΄΄΄΄΄

      Διαγραφή
    2. Ξεθάβουν σκελετούς από τις ντουλάπες...
      Σκελετούς πράσινους. Παλιό ΠΑΣΟΚ...

      Διαγραφή
  6. Σιγα ρε μαγαλε προσεξε μην κοψεις κανα καλτσον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να τον παρει και να τον σηκωσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ
    ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑ ΥΔΡΟΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
    Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν θα ψηφίσω τον Μάκη - Μαρουσιωτακη γιατί στον Φιλωτα κατεβάζει υποψηφίους μονο αυτους που στις δέκα λέξεις λένε εννιά " να ουμε " και ανακυκλωνει την βλαχομαγκια. Ας ξυπνησουμε όλοι μας γιατί εκατό χρόνια πίσω θα πάμε!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα υδροπλανα ηταν αυτο που ελειπε απ τον τοπο μας κι ειν αυτο που θα τον απογειωσει... Τοχουμε χασει τελειως νομιζω μεσα στη γενικη καταρευση....

      Διαγραφή
    2. Πω πω...μπραβο ρε μεγαλε να ουμε...μονος σου το σκεφτηκες αυτο? Εισαι πολυ εξυπνος να ουμε. Και για να θελεις να ξυπνησουμε να ουμε μαλλον εσυ θα εισαι πολυ ''ξυπνιος'' να ουμε.....για πες μας εσυ απο που εισαι να ουμε???

      Διαγραφή
    3. ωραιος σε λεω να ουμε

      Διαγραφή
  10. Ο ψευτοθοδωρος και η αλατιερα δίνουν και παίρνουν στα σχόλια...
    ΡΕ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΔΕ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ
    ΑΝΤΕΣΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΕΥΓΟΥΝ !!!
    ΒΑΖΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΡΑ ΜΕ ΣΑΣ
    ΑΑΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΠΕΡΑΤΖΟΥΥΥ ΚΑΙ ΤΗ ΧΑΖΟΞΑΝΘΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ
    ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΤΑΠΑ ,ΠΩΣ ΤΗ ΛΕΝΕ.ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να προσέχει μόνο που θα προσγειωθεί,μη σπάσει κάναν αγωγό ....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τους οδηγους απο τα ασθενοφορα ακουσα οτι θα τους κανουν πιλοτους στα υδροπλανα και τους ασθενεις θα τους μεταφερουν στα μεγαλα νοσοκομεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΨΕΥΤΟΘΟΔΩΡΟΙ:
    ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ !!
    ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΟΣΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΙΤΣΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ
    ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΤΕ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βλεπω εναν εκνευρισμο και μια ταραχη στον νταιφα του Μακη, Μαλλον κατι δεν παει καλα... Μη χαλατε τη καρδια σας λεβεντες μου σε 5 χρονια παλι θαχουμε εκλογες...Ναμαστε καλα κιεδω παλι θαμαστε με τον ιδιο αρχηγο εμεις με καποιον αλλο Μακη εσεις...Ετσι ειναι δυστυχως...Η ευτυχως,,,

      Διαγραφή
  14. Ο ΜΟΥΦΑΣΚΡΥΒΟΤΑ ΠΙΣΟ ΑΠΟ ΤΙΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΤΗΣ ΣΗΤΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΠΑΛΙΟΜΟΥΦΗΔΕΣ ΟΤΙ Ο ΜΑΚΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΑ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαθε ελληνικα και μετα γραψε ρε πληρωμενε και πιθανον βολεμενε

      Διαγραφή
  15. Κυριες Μη ξεχασετε σημςρα την ανταλλαγη αποψεων στο status Κερναει καφε ο Δημος με την επιχορηγηση του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΕΙ Ο ΝΤΑΝΗΣ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ...ΑΡΕ ΚΑΗΜΕΝΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατω τα χερια απ το ΝΤΑΝΗ... Ειναι το μελλον μας στο Αμυνταιο...Αλλο τωρα αν σερνεται πισω απο τυπους σαν τοΜακη..Ποτε του παντως δεν υπηρξε...Γιουσουφακι ...Γεια σου μεγαλε..ενας μη ψηφοφορος φιλος...

      Διαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .