ΦΡΟΣΩ ΚΑΤΣΙΟΥΛΗ -ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»



Γεννήθηκα στην Κατερίνη το 1960 όπου και ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Είμαι Διπλωματούχος Νοσηλευτικής και υπηρέτησα επί 30 συναπτά έτη στις Δ/νσεις Νοσηλευτικής των Περιφερειακών Τμημάτων Ν. Θεσ/νίκης, Ν. Φλώρινας, Πτολεμαΐδος και εποπτικά του Ν. Καστοριάς.
Είμαι παντρεμένη με τον Αθανάσιο Παπαϊωάννου συνταξιούχο υπάλληλο της Εθνικής Τράπεζας με τον οποίο αποκτήσαμε τρία (3) παιδιά.
Όλα αυτά τα έτη συμμετείχα σε Δ.Σ. και Επιτροπές για θέματα:
Αγωγής Υγείας σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης και κοινού
Επιμόρφωσης Εθελοντών
Κοινωνικής Πρόνοιας
Κοινοτικής Εργασίας
Στήριξης ΑΜΕΑ
Γηροκομείων
Κέντρων Νεότητας
Φιλοξενίας Προσφύγων

Στα χρόνια αυτά της υπηρεσιακής μου διαδρομής στους τομείς Υγείας & Πρόνοιας στην Περιφέρεια Αμυνταίου, η διαπίστωση και η εκτίμησή μου όσον αφορά τις ιδιαίτερες ανάγκες της τοπικής κοινωνίας συνοψίζονται στα εξής:
Δημιουργία φορέων κοινωνικής αλληλεγγύης και στήριξης των πλέον ευάλωτων ατόμων.
Ενίσχυση των γυναικών που απειλούνται με κοινωνικό αποκλεισμό.
Συμπαράσταση σε άτομα με δυσκολία πρόσβασης στην αγορά εργασίας.
Ουσιαστική αρωγή σε ηλικιωμένους, μοναχικά άτομα, χρόνια ασθενείς.
Συνέχιση και ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, παρέχοντας τρόφιμα και υλικά για την κάλυψη άμεσων αναγκών διαβίωσης των συμπολιτών μας.

Όλα όμως τα παραπάνω προϋποθέτουν:
Δυναμική παρουσία του Δήμου μας στην τοπική κοινωνία.
Ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας με εξειδικευμένη δ/νση του Δήμου για την εξυπηρέτηση των συνδημοτών μας.
Συνεργασία του Δήμου με την τοπική Εκκλησία, η οποία προσφέρει τα μέγιστα και βρίσκεται πάντα και διακριτικά στο πλευρό των αναξιοπαθούντων.
Συνειδητοποίηση και καλλιέργεια του εθελοντισμού ως βασικό εργαλείο αλληλεγγύης και αρωγής σε μια σύγχρονη κοινωνία.

Σταθμίζοντας και αξιολογώντας όλα τα παραπάνω θεώρησα τιμητική την πρόταση που μου έγινε από τον νυν δήμαρχο κ. Ιωσηφίδη να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του «ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» και να δώσουμε από κοινού τον αγώνα, ενόψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου 2014.
Με αισθήματα ζήλου και προσφοράς θέτω τον εαυτό μου με όλες μου τις δυνάμεις, γνώσεις, εμπειρίες, δεξιότητες, στην υπηρεσία όλων των συνδημοτών μου, ιδίως σε άτομα που προσμένουν αρωγή και αγάπη.
Παίρνω δε το θάρρος να ζητήσω την ψήφο εμπιστοσύνης σας στο πρόσωπό μου, που θα είναι για μένα μέγιστη τιμή και ευθύνη, σε μια περίοδο μάλιστα που η πατρίδα μας δοκιμάζεται παντοιοτρόπως και απαιτεί πρόσωπα αδιάφθορα, τα οποία θα την υπηρετήσουν πιστά και φιλότιμα.

Με εκτίμηση
Φρόσω Κατσιούλη -Παπαϊωάνου
Τηλ. Οικίας: 2386023520
Τηλ. Κινητό : 6973946220
e-mail: frosoees@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

17 Σχόλια

  1. ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΠΙΟ ΠΑΛΙΑΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο θεός να με συγχωρέσει και φυσικά εσυ, κυρά φροσω αλλά πολύ .. κάπως η φωτογραφία σου.. Θυμίζει αλλα πράματα. Του μουφα το τσακαλακι έβαλε σακάκι στον όμο έκατσε πλάι είχε θέμα τέλος πάντων.. Κάνε κάτι με την φωτογραφια θα χάσουμε τον Δήμο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι είχαν τα ερμα και ψόφαγαν...τωρα που τα έμαθα να τρώνε...ωρε που πάμε ωρε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας ευχόμαστε από καρδίας να πετύχετε και να γνωρίζετε ότι κοσμήσατε το ψηφοδέλτιο του Δημάρχου μας κου Ιωσηφίδη. Η επιστημονική κατάρτιση ο ακούραστος εθελοντισμός και η υπέροχη καρδιά σας είμαι σίγουρος ότι θα προσφέρουν μοναδικές υπηρεσίες στο Δήμο. Σιδεροκέφαλη με αγάπη από τα ορεινά του Δήμου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άστους να λένε κ. Φρόσω σου εύχομαι καλή επιτυχία και καλό αγώνα.Όσο για το τσακαλάκι του Μούφα δεν πιάνει μια μπροστά σου,ούτε από μόρφωση ούτε από θέμα επιπέδου.Είσαι κυρία και το χεις αποδείξει.Και φίλε του 4:48 αν κρίνεις ένα άτομο από την φωτογραφία του είσαι άξιος της μοίρας σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγουρα θα σου διαφευγει η σοφη Κινεζικη ρηση ......Μια εικονα 1000 λεξεις... Οπως κι αρχαια δικη μας .......Εξ ονυχων τον λεοντα...

      Διαγραφή
  6. Κρίμα μια τόσο αξιόλογη προσωπικότητα να κατέβει στο βρώμικο πολιτικό στίβο.
    Ακόμη πιο κρίμα να ταχθεί με ανάξιο άνθρωπο,
    Γεγονότα στήριξης, κάποια στιγμή, του ΕΕΣ, δεν σημαίνουν και μόνιμη αλλαγή των αξιών και των προτεραιοτήτων του ανθρώπου (δημάρχου).
    Τιμή θα ήταν η βράβευση από ηθικούς ανθρώπους, και τέτοιες έχει πολλές η κα Φρόσω.
    Τιμή είναι προς τον Δήμαρχο.
    Σας παρακαλώ ξανασκεφτείτε το.....

    Ένας μη Δημότης Αμυνταίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυρια Φροσω το κινητρο σας ειναι ιερο και διπλα στουσ αναξιοπαθουντες.Μη ξεχνατε οτι ο συζυγος σας κατα δηλωση του στη ενημερωση στο πνευματικο ξοδεψε για πετρελαιο 15000 ευρω επειδη ο μουφας παρανομα δεν συνεδεσε δηθεν την οικια του στο δικτθο της τηλεθερμανσης

      Διαγραφή
  7. Να πας στην Φλώρινα να σε ψηφίσουν καλή μου γιατί το ζητάς από τους αμυνταιώτες που τόσα χρόνια τους σνόμπαρες και δεν έκανες τίποτα εδώ; Λίγο τσίπα πια, έχεις το θράσος να μιλάς και για εθελοντισμό. τι έκανες για το Αμύνταιο τόσα χρόνια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μάθετε λοιπόν Αμυντιώτες ποια είναι η κυρία Φρόσω: μαθητεύσαμε κοντά της εκατοντάδες εθελόντριες. Βραβευτήκαμε πάνω από εκατό, στους υψηλότερους βαθμούς ιεραρχίας του Ε.Ε.Σ. Αυτό σημαίνει ότι γνώριζε την καθεμιά μας προσωπικά και την εθελοντική μας προσφορά. Η Α΄ σε βαθμό, επιθεωρήτρια, ζει στο Αμύνταιο. Είναι η Κυρία Χαρίκλεια Ραρρή. Οι άλλες εθελόντριες του Αμυνταίου υψηλόβαθμες, προσφέρουν διαρκώς στον τόπο σας. Άλλη στον τοπικό σας σύλλογο , άλλη σε πάσχουσες οικογένειες, άλλη χρηματοδοτεί φτωχές οικογένειες, άλλη συμπαραστέκεται σε χρόνιους ασθενείς, άτομα με ειδικές ανάγκες και σε άλλους τομείς. Κατά την διάρκεια που η Κυρία Φρόσω είχε την διεύθυνση του τμήματος μας οι: - ελληνική κυβέρνηση (επί Σιμήτη).-η ΕΡΑ.- η Αρχιεπισκοπή (επί κυρός Χριστοδούλου).- σύλλογοι επιστημόνων γυναικών Θεσσαλονίκης και Αθηνών. - Σπάρτακος (σύλλογος ΔΕΗ).- Δήμος Φλώρινας- Αντιπεριφέρεια Φλώρινας .Από διάκριση, όσο ήταν υπηρεσιακός παράγοντας, δεν αναμείχθηκε δημοσίως στα δρώμενα του Αμυνταίου. Άγνωστη για σας που αναρωτιέστε η δράση της. Γιατί η κυρία Φρόσω επέλεξε την προσφορά της αφάνειας. Μακάρι να ήταν υποψήφια στη Φλώρινα όπου προτάθηκε!!! Αναρωτιέμαι και εγώ γιατί έβαλε υποψηφιότητα στο αγνώμων Αμύνταιο? Πάντως όχι για τις φθηνές αιτιολογίες κατά την γραφίδα σας.
    Ο Χριστός μαζί σας Κυρία Φρόσω στον αγώνα που δίνεται.
    Προϊσταμένη Α΄, Εθελόντρια Αδερφή Ε.Ε.Σ. Φλώρινας. Μη δημότης Αμυνταίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατεβαστε λιγο τον πηχυ ρε θεουσες μου. Σιγα σιγα θα κανετε την κυρα Φροσω Μητερα Τερεζα ..Αλλο πραμα ειναι ο εθελοντισμος κι αλλο μια πληρωμενη καλοβολεμενη μονιμη θεση στο Ελλαδισταν....Μη χασουν τελειως οι εννοιες το νοημα τους οσο κι αν προσπαθειτε την αγιοποιηση της...Ελεος...

      Διαγραφή
    2. Ο Χριστος φανταζομαι να μην αναμειχθει στις δημοτικες εκλογες ετσι πιστευω τουλαχιστον εγω που δεν κατεχω καλα τα θεωτικα...κι αυτο γιατι σιγουρα θα φριξει κυρια προισταμενη Α του ΕΕΣ.. Αστον καλλιτερα να προσεχει οσους τον χρειαζονται...

      Διαγραφή
  9. Τη βοηθεια του Κυριου εκτος της κυρα Φροσως τελευταιως ζητησε και η κυρια προεδρος συλλογου γυναικων της περιοχης η οποια αρχισε στα πλαισια της προεκλογικης της εκστρατειας να παρκολουθει και μαθηματα κατηχησης και να προσκαλει κυριες για τσαι {Statous} για συζητηση .Ο λογαριασμος θα πληρωθει απο την επιχορηγηση του Δημου η του Θεοδωριδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΛΕΙΝΕ ΚΑΝΑ ΠΙΑΤΟ ΡΕ ΘΕΙΑ ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΕΑ ΚΟΠΕΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην ειστε ρατσιστες με τον μισο πληθυσμο του πλανητη. Βλακες και ψωναρες ειναι γεματος ο ανδρικος μας πληθυσμος ....Απλα νομιζω οτι παντα κερδιζει οποιος παιζει χαμηλα τη μπαλα και δεν προσποιειται τον καμποσο...Φυσικα μετραει και κεινη η ατιμη γοητεια οταν υπαρχει....

      Διαγραφή
  11. Αυτό το ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ πια ούτε για έρανο του ΕΕΣ το έχετε κάνει κ.Φρόσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .