Σύλληψη 54χρονου για κατοχή ναρκωτικών στο Αμύνταιο Φλώρινας



Συνελήφθη σήμερα (18.04.2014) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Αμύνταιο Φλώρινας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας 54χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών.


Συγκεκριμένα, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε καθώς και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης.

Ο συλληφθείς θα  οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.


Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. πασχαλιατικα ? καλα δεν εχετε θεο εσεις? για μικροποσοτητα που μαλλον θα απαλαχτη τον βαζετε μεσα μεγαλη παρασκευη για να κατσει μεσα σαββατο κυριακη και δευτερα? ευχομαι να παρετε το μεγαλυτερο γαλονι και μια μεγαλη αυξηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πώς κάνεις έτσι μωρέ... Μπορεί να μην είχε αγοράσει λαμπάδα.

      Διαγραφή
    2. Κ ΠΟΛΗ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΣΧΑ ΕΞΟ ΝΤΡΟΠΗ Κ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΣΤΗΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ 7Κ49 ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΣΤΕΝΧΟΡΕΘΗΚΕΣ Κ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ

      Διαγραφή
    3. τυχερος είσαι που δεν υπάρχει αστυνομία γλώσσας. Εσένα 210 αν σε συλλάβουν για διασυρμό ασέλγεια της Ελληνικής γλώσσας και σε χώσουν μέσα 4 μέρες δηλαδή θα επευφημείς το ίδιο σθεναρά; Κομπλεξικός και μνησικακος αναιτίως και αδίκως.

      Διαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .