Στη δημοσιότητα τα στοιχεία 37χρονου που ασελγούσε σε βάρος 13χρονου αγοριού επί επτά ημέρες..



Για αποπλάνηση και ασέλγεια ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση συνελήφθη στο Αιγάλεω ένας 37χρονος τα στοιχεία του οποίου δίνονται
σήμερα στη δημοσιότητα, έπειτα από σχετική Εισαγγελική Διάταξη.

Πρόκειται για τον...
Χατζόπουλο Ιωάννη του Δημητρίου και της Νικολέττας, ο οποίος γεννήθηκε την 17.07.1976 στο Αιγάλεω Αττικής και κατοικεί στο Αιγάλεω.


Ο άνδρας συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Κυριακής από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.


Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 37χρονος οδήγησε στο σπίτι του έναν 13χρονο και ασέλγησε σε βάρος του.

Τελικά, στο πλαίσιο της προανάκρισης διαπιστώθηκε ότι δράστης ασελγούσε σε βάρος του παιδιού το προηγούμενο επταήμερο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις παραπάνω παράνομες πράξεις.
Η ΕΛ.ΑΣ καλεί τους πολίτες να τηλεφωνήσουν εάν ξέρουν κάτι για τον συγκεκριμένο άντρα

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δελτίο τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.


Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. ΣΦΑΞΕ ΤΟΝ ΑΛΗΤΑΡΑ ΤΗ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να τον κρεμασουν εξω στη πλατεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντροπή του.τετοια άτομα ειναι κρίμα να υπάρχουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντροπή και κρίμα στο παιδί..επειδή είμαι μάνα αν το κάνανε αυτό στα αιτία μου δεν θα περίμενα της αρχές για την τιμωρία του εγώ θα τον κρεμουσα...και πάλι ντροπή του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .