Ευστάθιος Κωνσταντινίδης: Σχετικά με τις ανακοινώσεις του Υπουργού Ανάπτυξης κ. Χατζηδάκη για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ΄ οίκον»



«Η συνέχιση του προγράμματος «Εξοικονομώ κατ΄ οίκον» στη Δυτική Μακεδονία με κονδύλια ύψους 18.000.000 ευρώ αποτελεί μία πολύ σημαντική εξέλιξη για τους
Δυτικομακεδόνες. Η πλήρης και ταχεία απορρόφηση των κονδυλίων του πρώτου προγράμματος επιβεβαίωσε την αναγκαιότητα εφαρμογής του στην περιοχή μας  και είναι παραπάνω από σίγουρο ότι θα απορροφηθούν στο σύνολο και τα νέα κονδύλια.
Όσο και αν Βουλευτές του Σύριζα σε ανακοίνωση τους θέλουν έντεχνα να μειώσουν το γεγονός με παλαιοκομματικές τακτικές τύπου, «ναι μεν, αλλά», ματαιοπονούν. Η απόφαση του κ. Χατζηδάκη δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνειών για να μετατραπεί σε ευχολόγιο και δεν καθυστέρησε, διότι έπρεπε να ληφθεί εξασφαλίζοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Αρκεί να υπενθυμίσω ότι η συνέχιση του προγράμματος επιτυγχάνεται με 3.000.000 περισσότερα από αυτά που διατέθηκαν στην πρώτη φάση
 Αυτό επιτεύχθηκε με τη μεταφορά πόρων από άλλους άξονες και επιχειρησιακά προγράμματα, που δεν παρουσίαζαν απορροφητικότητα, όπως άλλωστε είχα αναφέρει και προτείνει σε σχετική επίκαιρη ερώτηση.
Η συγκεκριμένη διαδικασία δεν είναι απλή για να γίνει από τη μία μέρα στην άλλη. Παρά ταύτα πραγματοποιήθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Στην παιδική χαρά του ΣΥΡΙΖΑ βέβαια, πιστεύουν σε μαγικά ραβδιά.
Ωστόσο, κανένα μαγικό ραβδί δε θα κάνει τον Τσίπρα πρωθυπουργό. Καλές οι διαμαρτυρίες, ακόμα καλύτερες όμως οι προτάσεις που φέρνουν τελικά τις λύσεις. Και ο Σύριζα δεν έχει ούτε προτάσεις, ούτε σχέδιο».

 

                                                                     Από το Πολιτικό Γραφείο

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. EΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΨΗΦΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΠΕΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πρόβλημα είναι ότι το πρόγραμμα αυτό το δίνουν μέσω τραπεζών με όρους δανείου.
    Οπότε το παίρνουν όσοι είναι οκ με τις τράπεζες άρα κάπως πιο "άνετοι" οικονομικά...
    Ο κακομοίρης που δεν μπορεί να αποπληρώσει τις τράπεζες γιατί του έχει ισοπεδώσει τον μισθό ο Κωνσταντινίδης και έχει μπει στον Τειρεσία, όση ανάγκη και αν το έχει το πρόγραμμα για να ορθοποδήσει θα πάρει "αυτιά" του Κωνσταντινίδη.
    Οπότε παρακαλείτε ο κύριος να σταματήσει να πετάει κοτσάνες γιατί αν τον πετύχω θα του δώσω τα δικά μου "αυτιά" στο χέρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σταθάκο κανε καμία κολοτουμπα μπασ και συνελθεισ. Τα εχετε διαλυση ολα σε αυτη την χωρα και ειδικα στην φλωρινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΟΙ ΓΑΜΠΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ. ΣΕ ΞΕΝΟ περιβολάΚΗ ΤΡΥΠΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΡΥΠΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΠΙΔΟΞΟΣ ΠΡΟΙΚΟΘΥΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 5 αιτησις εκανα ειμαι μονιμος υπαλληλος και δεν με εγκιναν.. και ποιον θα εγκρινουν τον ανεργο? μπραβο τον βουλευταρα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .