Πρωτόκολλο συνεργασίας των Πολιτιστικών-Μορφωτικών-Αθλητικών Συλλόγων του Δήμου Αμυνταίου(βίντεο)



Την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου  Σύλλογοι από τον Δήμο Αμυνταίου συναντήθηκαν στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Λεβαίας για να
συζητήσουν και να συνυπογράψουν ένα πρωτόκολλο συνεργασίας .
Στην συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις επιχορηγήσεις των Συλλόγων, τις μεταφορές τους, η ψήφιση μιας εννεαμελής επιτροπής  που θα τους αντιπροσωπεύει στα αιτήματα τους  στον Δήμο και στην Περιφέρεια κτλ.

Ορισμένοι σύλλογοι υπέγραψαν το Πρωτόκολλο συνεργασίας  ενώ άλλοι ζήτησαν επανάληψη της συνάντησης ώστε να έχουν τον χρόνο να ενημερώσουν τα Δ.Σ. των συλλόγων τους .
Τέλος αποφασίστηκε το Σάββατο  23 Φεβρουαρίου στις 7:30μμ να ξανασυναντηθούν στον ίδιο χώρο για τις τελικές αποφάσεις .

Δείτε το βίντεο:

Δημοσίευση σχολίου

11 Σχόλια

  1. Επιτελους ξεσκεπαστηκε ο μεγας Στρατακης.Κατ αρχην να πω οτι σαν ιδεα δεν ειναι ασχημη αν και απ οτι ακουστηκε ο δημος ειχε καλεσει τους συλλογους για συζητηση.Περα απο αυτο ομως αν καποιος ακουσει προσεκτικα τα λεγομενα του κ Στρατακη θα καταλαβει οτι ο μονος λογος που ξεκινησε την συγκεκριμενη κινηση ειναι καθαρα προσωπικος,εψαχνε να βρει ενα αρμα ,εναν δουρειο ιππο και τον βρηκε.Και για να μην θεωρηθω κακοβουλος εξηγουμαι.Αν ο σκοπος του ειναι αυτος που αναφερει θα μπορουσε να καλεσει ολους τους συλλογους,για δεστε ποιοι συμμετειχαν,οι περισσοτεροι εκπροσωποι των συλλογων ηταν κολλητοι του,για αυτους που απουσιαζαν ειπε οτι εστειλε προσκλησεις αλλα φταιει το ταχυδρομειο που δεν εφτασαν ποτε.Δικαιολογηθηκε επισης λεγοντας οτι ανθρωποι ειμαστε και κανουμε και κανενα λαθος.Ειπε επισης οτι καλεστηκαν ολοι οι πολιτιστικοι συλλογοι και οι αθλητικοι εκτος αυτων του ποδοσφαιρου, ο δικος του συλλογος ποια πολιτιστικη δραση εχει;;μονο αθλητικα τμηματα και τιποτα αλλο.Ειπε θα καλυψουμε το κενο του Δημου,ποιος μιλαει; αυτος σαν νομαρχης δεν θυμαται τι εκανε η μαλλον τι δεν εκανε;;Ενω μιλαει απο την μια για τριμελη επιτροπη ,λεει οτι τις προσκλησεις τις εστειλε αυτος μονος του.Ακουστε επισης ποσο δημοκρατης ειναι, σε καποια τοποθετηση εκπροσωπου συλλογου για θεμα απαρτιας και παρουσιας συλλογων στην συναντηση για να εκλεγει η εννιαμελης επιτροπη αποφασισε κατα το δοκουν ποια ειναι η απαρτια.Ασ σοβαρευτουμε λιγακι ο σκοπος του πλεον ειναι γνωστος,μεσω του συλλογου που εκπροσωπει θελει να βγει παλι στο προσκηνιο ,κατα την ταπεινη μου γνωμη ομως πολυ ακομψα και πολυπονηρα.Το τυρι το ειδαν αρκετοι την φακα ομως που εστεισε πολυ λιγοι.Επαναλαμβανω δεν ειμαι κακοπροαιρετος αλλα και το παραμυθι πλεον πρεπει να τελειωσει εχοντας ονοματεπωνυμο και αυτο ειναι πλεον γνωστο και λεγεται ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ!!!!
    Υ.Γ.και να θυμισω μια διαφημιση απορυπαντικου κ.Στρατακη σε δοκιμασαμε και πλεον δεν σε εμπιστευομαστε!!!
    ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από που ξεφύτρωσε πάλι ο Στρατάκης;
    Θυμάστε όταν ήταν νομάρχης που γινόταν χαμός από πολιτιστική ανάπτυξη. Μπουχτίσαμε πολιτισμό. Δεν την αντέξαμε τόση κουλτούρα και για αυτό ψηφίσαμε τον απολίτιστο τον Βοσκόπουλο.
    Καλά όλοι αυτοί οι πολιτικάντηδες νομίζουν ότι ξεχνάμε λίγα χρόνια μετά; Κύριε Στρατάκη είστε ανεπαρκείς να καθίστε στο σπιτάκι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΠΑΡΚΕΣΤΑΤΟ ΜΑΚΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΕΧΘΡΟΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ,ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΠΟΥ ΒΟΛΕΥΤΕΙΤΕ ,ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΨΑΧΝΕΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στρατακη πες αλευρι,, ο Αμυντας σε γυρευει!!!!!!Παλι αρχισε τα γνωστα κολπα ,παλι προσπαθει να παραμυθιασει κοσμο,δεν τον καταλαβαν τοσο καιρο;;;Να αναβει ενα κερι οσο το μποι του Παπαθανασιου που εκανε το ανταρτικο τοτε στις εκλογες τις νομαρχιας και βγηκε νομαρχης.Εδω στο χωριο του κατεβηκε για προεδρος και δεν βγηκε.Στον συλλογο που ειναι προεδρος επισης δεν ηταν αλλος ενδιαφερομενος και εγινε προεδρος με ολα τα μελη του συμβουλιου συγγενικα του προσωπα, η μηπως ειναι ψεματα.Κατσε στην ακρη Στρατακη φτανει εχεις κουρασει καταλαβε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δαρβάρη πάνε τραγούδα κανα βουλγαρικο σε κανα πανηγυρι και ασε μας στην ησυχία μας. Μας έγινες και μεγαλοπαραγοντας του πολιτισμου παλιοκομιτατζη. Δεν μας ειπες ποιον πολιτισμο υπηρετεις τον Ελληνικό ή τον Βουλγαρικο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσοχή με αυτά τα θέματα. Κανένας δεν δικαιούται να πουλάει πατριωτισμό σε κανέναν. Αν εσύ έχει πιο πολλά κιλά πατριωτισμού από τους υπόλοιπους και από τον Δαρβάρη τότε να μας το αποδείξεις.
      Βουλγάρικα τραγούδια δεν έχουμε στην περιοχή. Μπορεί να έχουμε ντόπια ή σλαβομακεδόνικα αλλά δεν σημαίνει ότι είσαι πιο πατριώτης εσύ από μας που τα χορεύουμε και τα τραγουδάμε. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο.

      Διαγραφή
    2. 3:38 ξέρω τι λεω.Δεν μίλησα για τραγούδια που ειναι στη σλαβικη διάλεκτο και μιλούν για τον έρωτα η οτιδήποτε αλλο τα οποια όλοι χορευουμε και τραγουδαμε. Μίλησα για τραγούδια με φθηνο προπαγανδιστικό περιεχόμενο που ο κ. Δαρβάρης δεν παραλειπει να λεει. Αυτα ενοχλούν και όχι τα ντόπια που ειναι η παραδοση μας. Γιατι και εγω ντόπιος είμαι που μιλάω τη διάλεκτο αλλά είμαι Έλληνας.

      Διαγραφή
  6. Μπράβο Σπύρο Μωυσάκη τον έβαλες στη θέση του τον ανύπαρκτο. Στρατάκη εξηντα χρονών έγινες και ψάχνεις ακόμα τρόπους να έχεις πρόσβαση σε κουτάλες. Δεν χόρτασες τόσα χρόνια και ψάχνεις ακόμα λόγο ύπαρξης μέσω συλλόγων; Αντε δεν ντρεπεσαι λίγο, κάνε στην ακρη να αναλαβει κανα νέο παιδί. Σε βαρεθήκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο όρκος με αίμα να υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα του συλλογου που ηγούμαστε πλέον έχασε την αίγλη του μιας και όλοι ξέρουμε γιατι το κάνει ο καθένας!Στον φιλώτα κάνοντας μια εορτή όπως η Βαρβάρα μπορείς να γίνεις και δημοτικός η τοπικός σύμβουλος. Περί αυτού η τοποθέτηση και τακτική οτι σε μια δύσκολή εποχή ο Δήμος δεν μπορεί να παρέχει τίποτα, έχει και εφαρμογή στο χωρίο που έχει μετατραπεί απλά σε ένα αδιάφορο κομμάτι του Δήμου χωρίς ανάπτυξη εδώ και δυο χρόνια.Όσο για την κίνηση των συλλόγων καλή μεν σαν ιδέα, άστοχη εκτέλεση όμως απο ¨ακατάλληλα¨ άτομα. Και για concluse της βραδίας, η πετυχημένη ατάκα που ακούστηκε απο μητέρα Δημοτικού συμβούλου που υπηρέτησε και σε θέση ευθύνης. " νόμιμα οι σύλλογοι δεν πήραν τίποτε, παράνομαααααα όμωςςςςςς" !!! ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ!!!!!!!

      Διαγραφή
  7. Βρε Ιωάννη πριν κάνεις τις παραπάνω ενέργειες ρώτησες τον θείο σου Λιάνη; Απ' ότι ακούγεται,λόγο του ότι έσωσε την Φλώρινα τόσα χρόνια! θέλει να σώσει και το Αμύνταιον!!!!!!! Έλεος...αράξτε και οι δυο με τις παχυλές συντάξεις σας και αφήστε κάνα νέο να ασχοληθεί με την πολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 12;19Ο ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΙΚΕ,ΔΙΟΤΙ,ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ,{ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΘΥΠ.ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΟΠΟΥ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΡΝΕΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ}ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.ΜΕΤΑ ΑΠ"ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΥΦΑΝΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .